![]() |
merhaba merhaba arkadaşlar ben Rabia bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum bu siteyi umarım diğer arkadaşların yorumlarında yazdıkları gibi ben de buradan iyi şeyler alabilirim. |
Cevap: merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz bende bu ay üye oldum, açıkcası bu forum tam anlamıyla hayata bakış açınızın iyi yönde gelişmesini sağlıyor burdaki herkese minnettarım.. çok güzel bilgilere ulaşmanız dileğiyle:)))))))))sevgiler.. |
Cevap: merhaba Yanımıza hoşgeldiniz Rabia hn. Mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: merhaba HOŞGELDİN..MUTLU KAL...Sevgilerr.. .http://img142.imageshack.us/img142/3965/smile89nj3.gif |
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz Rabia hn Keyifli forumlar diliyorum. |
Cevap: merhaba tesekkürler arkadaslar anladıgım kadarıyla sizler burada baya eskisiniz. bi kaç sorum olacak aslında sizlere. telkinlerin izlenmesi gereken ya da tavsiye edilen bir sırası var mı? ben su anda ego güçlendirici telkini dinliyorum. ve bundan sonra sigarayı bırakmaya yönelik olnala devam etmek isterim ama aynı anda birden fazla telkini takip etsem olur mu? |
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz Rabia hanım, Forumunuz hayırlı olsun. İlk önce ego ve suçluluk telkininin birlikte dinlenilmesi öneriliyor. 70-80 saatlik süre tamamlandıktan sonra arkasında dinlemek istediğiniz diğer telkinleri ekleyebiliyorsunuz. Sevgiler |
Cevap: merhaba Hoşgeldin aramıza Rabia, Mutlu paylaşımlar diliyorum:)) |
Cevap: merhaba hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 AM. |