![]() |
İLK BULUŞMA slm sitenizi hooponoponoyu araştırırken buldum :böyle konuları herkezlede tartışamadığım için üye oldum .kısa süre önce yaşam çiçeğinin unutulmluş sırrı diye çok etkili bi kitapta okudum.hepinize tavsiye ederim .aranıza katıldığım için mutluyum. SİZİ SEVİYORUMO0 |
Cevap: İLK BULUŞMA Hoş geldiniz , biz de aramıza katıldığınız için mutluyuz. Kitapla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi elimdeki kitap bölümünde verirseniz , okuma listeme alabilirim :) Gülekalın. |
Cevap: İLK BULUŞMA Merhabalar, Hoşgeldiniz. Siteye dahil oluş sebebinizi anlatırken ki samimiyetiniz bile forumumuza güzel paylaşımlarla katılacağınızın habercisi. Neşeniz ve mutluluğunuz daim olsun. Sevgiler |
Cevap: İLK BULUŞMA hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: İLK BULUŞMA hosgeldınız.tez vakıtte hayatınız degısır ınsallah |
Cevap: İLK BULUŞMA Hoşgeldinnn...Kitab hakkında bende bilgi istiyorum.Sevgiyle kal... |
Cevap: İLK BULUŞMA uzun zamandır yoktum .hayatım pek değişmiyo hatta bazen kötü gidiyo mali akış aile çocuklar birbirine girdi .bir el atsanız )) bazan iyilik gelmeden önce son olarak bütün negatiflikler açığa çıkar ve hayatınızdan çıkar diyolar ama ben çok şaşırdım .bu işleri nasıl düzene koyucam |
Cevap: İLK BULUŞMA hoş geldiniz... mutlu paylaşımlar diliyorun |
Cevap: İLK BULUŞMA Hoşgeldinnn :) Bol paylaşımlı forumlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 AM. |