![]() |
merhaba merhaba sitenize tesadüfen ulaştım ve dikkatimi çekti gerçi üye olabilmek için çok uğraştım ama sonunda başardım siteyi tam olarak algılayamamış olsamda içimden bi ses burası sana iyi gelecek diyor bana sitenin amacını ve bu mp3 lerden nasıl faydalanabileceğimi detaylı bi şekilde açıklayabilirseniz sevinirim üye olamdan önce okudum ama sayfalar bana karışık geldi yani çözemedim ben tam olarak krzm67 ben hergün haytaını yeniden değiştirmeye çalışan biri olarak bu değişimleri nasıl kalıcı kılabilirim acabaO0 ama itiriraf etmeliyimki sitenizde tuhaf bir çekim gücü var |
Cevap: merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Rehber bölümünü inceleyerek telkinler hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: merhaba Hoş geldiniz.. Foruma üye olan kişilerin mailine kullanim ile ilgili bilgiler otomatik olarak gönderilmektedir. Mailinizi kontrol etmeniz yeterli olacaktır. |
Cevap: merhaba hoşgeldiniz.... |
Cevap: merhaba merhaba hoşgeldiniz:) |
Cevap: merhaba hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum.. sevgiyle mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM. |