Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Bir ben eksiktim :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615897)

barışsever 19-10-2010 08:19 PM

Bir ben eksiktim :)

Merhabalar hepinize. hismiley Üye olalı çok oldu ama merhaba diyemedim bir türlü. Hepinize bir merhaba diyerek aranıza katılmaya karar verdim.
Bugüne kadar üye olduğum bütün forumlardan daha faydalı görüyorum burayı ve onun için hep burda kalmayı düşünüyorum. Fırsat buldukça ben de bu güzelliklere bir şeyler katacağım. gogogo

Kendimden bahsediyim biraz; 17 yaşımdayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Ygs-Lys' ye hazırlanıyorum. Hayatım şu günlerde ev-okul, ev-dersane şeklinde geçiyor. Sıkıcı ama sonuçları tüm sıkıntılarımı alacak buna inanıyorum. onayi

Sizleri çok sevdim, bura sanki benim dinlenme yerim. Stres atmaya buraya geliyorum okudukça mutlu oluyorum. Enerji depolayıp devam ediyorum. Bunun için hepinize teşekkürler. Sevgiyle kalın. alk78

Neptün 19-10-2010 08:24 PM

Cevap: Bir ben eksiktim :)

Hoşgeldin şekerim.

Evet burası gerçekten çok faydalı bir forum. Benim de çok sevdiğim bir forum. Umarım daha da faydasını görürsün. Telkin dinliyor musun?

barışsever 19-10-2010 08:29 PM

Hoşbuldum sağ ol. Suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum. Bir gün dinliyip bir kaç gün bırakıyorum. Şuan ki mp3'üm gıcırtılı ses veriyor rahatsız oluyorum. Mp3' ümü yenileyince düzene sokucam.

Neptün 19-10-2010 08:40 PM

Hmm anladım peki umarım düzene girer
sevgiler...

abcçde 19-10-2010 08:51 PM

Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum

Işıldayan Safir 19-10-2010 08:54 PM

Yanımıza hoşgeldin barışsever, ttli3

Sınavlarında başarılar diliyorum. Ben de tekrar girip girmeme konusunda kararsızım. Artık sistemle ilgili bana bilgi verirsin biraz diye ümit ediyorum. ttli3 Gelir gelmez iş çıkarıyorum ben böyle. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanı ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. Tabii dersleri de ihmal etmeden. ttli3

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

frezya 19-10-2010 11:05 PM

Hoşgeldiinn:))Ben de çok seviyorum burayı.Her yanı pozitif olan bir forumu kim sevmez kii:)))

barışsever 20-10-2010 08:31 PM

Alıntı:

abcçde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774264)
Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum

Nereyi ve neyi kazandın :)
Ben de o mutlu günleri ve meyvelerini almayı bekliyorum girlhaha Teşekkürler.

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774266)
Yanımıza hoşgeldin barışsever, ttli3

Sınavlarında başarılar diliyorum. Ben de tekrar girip girmeme konusunda kararsızım. Artık sistemle ilgili bana bilgi verirsin biraz diye ümit ediyorum. ttli3 Gelir gelmez iş çıkarıyorum ben böyle. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanı ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. Tabii dersleri de ihmal etmeden. ttli3

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Teşekkürler Zerynthia iyi dileklerin için.
Tabii ki bilgi veririm; sınav iki aşamalı oldu ygs-lys. Ygs ye herkes girmek mecburiyetinde. Lys ise tercihe bağlı. Ygs de güzel bölümler var ama daha büyük yerler istiyorsan lys ye girmek mecburiyetindesin.
Bölümler kaldırıldı sözel-sayısal-eşit ağırlık yok artık. Bunun yerine Sayısal: Mf (matematik-fen) oldu. Sözel: Ts (türkçe-sosyal) oldu. Eşit ağırlık: Tm (türkçe-matematik) oldu. İstediğin bölüme göre istediğin yerleri çözüyorsun. Soru sayıları ve süreler arttırıldı. Tavan puan yükseltildi. Aklımda kalanlar bunlar. Umarım yeterli olmuştur thumbsanim

Ezeli_Nur ve frezya hoşbuldum. Sağ olun wave44

zamanı_geldi 20-10-2010 11:49 PM

hoşgeldinizz...

Sultan 21-10-2010 09:52 AM

hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorum..
sevgiyle mutlu kalıny789

bigokyanus 21-10-2010 09:57 AM

Hoş geldin :) Sınavlarında başarılar şimdiden ben o zamanları atlatalı 16 sene olmuş , ben dershaneye gitmekten çok keyif alıyordum bence sıkıcı diye düşünmekten vazgeç ve keyfini çıkarmaya çalış. Huzurla kal :)

karina 28-10-2010 02:26 PM

Hoşgeldin barışsever,
bende bu sene sınava hazırlanıyorum ve seni çok iyi anlıyorum umarın istedigin yeri kazanırsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM.