_ELİF | 14-10-2010 02:36 PM | Selamlar. Hipnozla ilgili araştırmalar yaparken sitenizi tesdüfen buldum.Hayatım değişti logosu ve mp3dikkatimi çekti,dinledim,opsesif bozuklukla mücadele etmekteyim,15 yaşında yakalandım kimi zaman içinden çıkılmaz hal aldı,kimi zaman düzelmesemde kendi kendime tesellilerle azaltma mücadelesine grdim,ama en kötüsü ne biliyormusunuz bu hastalık yüzünden kendinizi insanlardan soyutlamak sevdiğiniz insanları bu hastalık yüzünden kendinizden uzaklaştırmak,mp3lerinizi inceledim,çoğu bende olan sorunlar,öz güven sıfır,kişilerle diyaloğ sıfır,bir sorun yaşarsınız,haklısınızdır ama kendinizi savunamazsınız bunda yetersizsinizdir,o an aklınıza bişey gelmez,susmakla yetinirsiniz yada ifade edemedğiniz için silahınız küfür olur,heleki bu çok korkunç ve utanç verici bir durum.Küfürden nefret ederim,çirkin konuşan insanları sevmem ama kendimi o halde buluyorum bunada anlam veremiyorum,bu durum beni kahrediyor.Bakalım mp3leri dün dinlemeye başladım etkisini görürsem öbür hizmetlerinizdende yararlanmayı düşünürüm.Opsesif bozukluğu olan insanlar içinde birşeyler yaparsanız sevinirim.Saygılar....... |