![]() |
ben de geldim:) herkese merhaba. tesadüf eseri siteyi buldum ve inceledim..bu yıl başlangıçtan beri benim için zor bi dönem oldu umarım burda öğrendiklerim sayesinde bu üzücü dönemi en az hasarla geçirip yeniden kendine güvenen o azimli kızı tekrar yakalayacağım :) |
Cevap: ben de geldim:) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: ben de geldim:) çalışıyorum , özel sektörde çok sık giremeyeceğim ama olsun:) bir an önce kullanıcı yorumlarını okumak istiyorum :))) ben mp3 bozuldu sesli olarak dinleyemiyorum ama bikaç güne kadar tamir olup elimde olur, o zaman telkinleri dinlemeye başlayacağım, çok sabırsızlanıyorum, aslında çok büyük şeyler beklememek lazım heralde, ama merak ediyorum nasıl etki bırakacağını bir an önce mp 3üme kavuşşup başlamak istiyorum :) |
Cevap: ben de geldim:) Merhaba, aramıza hoş geldiniz. |
Cevap: ben de geldim:) hoşbulduk :)) |
Cevap: ben de geldim:) Bayramdan önce keşfettim bu siteyi.Birkaç gündür dinliyorum.Umarım faydası olur.. |
Cevap: ben de geldim:) Sen de hoş geldin ve iyi ki geldin , mutlu paylaşımlar diliyorum... |
Cevap: ben de geldim:) hoşgeldin arkadaşım ...şu içindeki istek ve inançla herşeyi başaracağına inanıyorum....sevgilerle:) |
Cevap: ben de geldim:) arkadaşlar ben 1 haftadır yılmadan dinliyorum, yani işteykende mp3 çalarla dinliyorum..günde ancak 4 saat kadar dinleyebiliyorum.. Bilmiyorum neden ama benim çok feci başımı ağrıtıyor, çok umut bağladım yararlı olması için ama bir farklılık görmüyorum bir de bu baş ağrısı yapması canımı sıktı:( doğa sesli versiyonun dinliyorum, o mu bana uygun olmadı acaba?? klasik mi dinlesem? Ben Atakan beye nasıl ulaşabilirim bu sorunumu ona iletsem bi fikir sunar belki.. belki başka benzer durum yaşayan daolmuştur.. |
Cevap: ben de geldim:) siteyi biraz daha kurcaladım ve birşey buldum, alttaki linkteki sorun benimkine benziyor , bir de böyle deneyeceğim, yılmak yok, benim durumumda olan varsa linki de aşağıya kopyaladım, bir kullanıcının yazısı, umarım hepimize faydası olur:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-ya-bugun.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |