![]() |
Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Merhaba;actionsmile Ben Sevda 35 yaşındayım ve 35 yılda tabiki herkes gibi benimde hayatımda olumlu ve olumsuzluklar oldu. Ama ben her kötü anımda kendi kendimi motive edebildim bazen bocaladım ama yinede başarılı oldum negatifi pozitife çevirmek konusunda. Olurda bir gün kendime yetemez yardıma ihtiyaç duyarsam diye buradayım..Kim bilir yardım alabileceğim gibi belki bir gün benimde faydam dokunur birilerine..y789 |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Hoşgeldiniz aramıza:) |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. hoşgeldin.. umarım iyi vakit geçirirsin, herşey dilediğince olsun. |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. aramız hoşgeldin ne güzel böyle kendini motive edebilmen inşallah bir gün bende böyle söyleyebilirim güzel paylaşımlar diliyorum sana..... |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Merhaba Sevda, aramıza hoş geldin. |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Ekim Meleği, karame, funda0903 ve tolgaasya; Hoşbuldumsevincli Teşekkür ediyorum alakanız için ayrıca arkadaşlar imzalarınız çok güzel,her birinin ayrı anlamı var bayıldımgirlhahaBenimde acilen anlamlı,duygulu ve azda olsa beni anlatan bir imzaya ihtiyacım varooo67 |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Aramızda görmek ne güzel seni.... hoşgeldin Sevdacım..actionsmile |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Teşekkür ediyorum Zerynthia, bengusu ve elccy... Tekrar tekrar hoşbuldum.y789Şimdilik siteyi tanıma aşamasındayım. İnşallah bende sizlerin dediği gibi mutlu paylaşımlarda bulunabilirim.. happy6 |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. iyiki geldin sefalar getirdin.bende yeni sayılırım.2günde sende anlarsın ki burası yazanlar gerçekden süper.iyiki varsınız arkadaşlar |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Hoş geldin ve kendinle birlikte eminim pozitifliklerde getirdin , her şey gönlünce olsun . Ola ki yardıma ihtiyacın olursa biz buralardayız :)) |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Alıntı:
Enerjin, mutluluğun huzurun daim olsun. Paylaşımlarını merakla bekliyoruz. Sevgiler cat56 |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. HOŞGELDİNN...Sevgiler.... |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Yanımıza hoşgeldiniz.. Mutlu değişimler ve paylaşımlar diliyorum..actionsmile |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. selam sevda, aramiza hosgeldin. |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Memnuniyetimi ve hoşgörmenin başka bir tarifini bilsem, inanın ifade etmekden bir an bile çekinmezdim. Burada olmakdan çok çok memnunum iyiki katıldım sizin gibi güzel insanların arasına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum reyna, bigokyonus, Bluepebbles, Sümbülii, yeni bir hayat,matri ve Ezeli_Nur Hoşgördüm ,hoşbuldum.. |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Hoşgeldiniz :) Gönlünüz her daim sevgi, huzur ve mutlulukla elele olsunn sevincli |
Cevap: Hayatım değişti ailesine gönülden selamlar.. Hoşbuldum :)) Ne güzel dilekler sunmuşsunuz, bende aynı hatta fazlasını sizin için diliyorum maviinciy789 Yüce yaradan herkesin gönlüne göre versin tüm güzellikleri inşallah... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM. |