![]() |
huu huu ben geldimmm:) ben de burdayım ben de ben deeee:)yeni üye oldum ve burayıı cookk beğendim 22 yıldır gördüğüm en güzel site neden daha önce haber vermedınız böle bi site oldugunu:) hepinizi sevgiylee kucaklıyorummm:) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) hoşgeldin hayırlı paylaşımlar diliyorum :)) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) tesekkuredrım arkadaslarrr hayırlı olucak umarım özellıkle bu telkınlerden sooonra:) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Hoşgeldin sefalar getirdin. Kendine de bizlere de mutluluk getirmeni dilerim. İyi ki geldin. |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Aramızaaa HOŞGELDİN.... Sevgiler...http://img89.imageshack.us/img89/6784/2039ky.png |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Mutlu paylaşımlar diliyorum... Sevgiyle kal. |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Bende yeniyim ve bende daha önceden nası keşfedemedim diye soruyorum kendime :) Hoşgeldiniz :) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) O zaman sen de aramıza hoşgeldin Karina. Mutlu paylaşımlar dilerim... |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) hu huuu hosgeldinn :):) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) çooooooooooooooooookk tesekkuredrım ne tatlısınız siz öleee hoşbuldummmmmm:)arkadaslar yaa rehber bölümünde müzük sesi mi var baslıgı altında müzik sesi duyulmalımı die bı soru sordum ama kımse benı kaaale almadıııııı:( :) |
Cevap: huu huu ben geldimmm:) Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |