![]() |
merhaba merhaba ben seçil.gülmeyi,mizahı,eğlenmeyi seven biriyim.. olumsuz düşüncelerden kolayca kurtulmayı öğreniyorum şu sıralar.. daha doğrusu! olumlu olabilmeyi..:) kuantum, çekim yasası vs olan ilgim birkaç ay önce okuduğum bir kitapla başladı..'the secret' olumlu düşünmenin önemi ve gerçekliğine şahit oldum,gerçekleştirdim kendimde !! :) bununla ilgili birçok kitap araştırdım ve bikaç kitap okudum ama internetten yararlanmak hiç aklıma gelmedi.. zaten yeniyimde bu konuda.. bugün tesadüfen bi arkadaşımın profilinde olumlama kartlarına rastladım (başka bir sitede) ve gayet etikili olduğunu gördüm.bende araştırmaya koyuldum ve bu siteyi gördüm. bu konuyla ilgilenen insanlarla aynı ortamda bulunmak,birşeyler paylaşmak oldukça faydalı ve eğlenceli olacak sanırım. bununla ilgili daha çok şey öğrenmek ve uygulamak istiyorum.sanırım burda olmaktan gerçekten mutluyum.benimle aynı şeylere inanan insanları görmek çok güzel...etrafımdakilere nasıl anlatacağımı,nasıl inandıracağımı bilmiyorum.. bazen çok aptal gibi göründüğümü düşünüyorum onlar açısından ama napalım?? :D bilmemeleri, inanmamaları bence bir kayıp ! neyse şimdilik bu kadar.. güzel paylaşımlar dileğiyle.. bu arada mutlu bayramlar :) |
Cevap: merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: merhaba aramiza hosgelidn, umarim hersey istedigin gibi olur. |
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz... :) |
Cevap: merhaba Dediklerinize katılıyorum,hoşgeldiniz. |
Cevap: merhaba hosgeldinizz.. ::) |
Cevap: merhaba yazmış olduğunuz linki inceliyorum yardımınız için sağolun.. yeniyim heryerden bişey çıkıyor hangisine bakacağımı şaşırıyorum affalladım biraz..dl67 neyse artık zamanla düzene girecek.. herkese teşekkürler t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |