![]() |
Merhaba demeyi unuttum :) Merhaba arkadaşlar, site içerik olarak çok işime yarayacağa benziyor. Teknik anlamda çok kullanışlı değil ama bardak dolu ise çok da şekline bakmamak gerekiyor. ( ince belli olanı her daim tercihimdir :p ) Bugün sübliminal mp3'leri dinlemeye başladım. Üşenmezsem günlük tutmayı düşünüyorum. Benden sonra başlayan arkadaşlar için de klavuz niteliğinde olabilir yazacaklarım. tabi bir değişiklik olursa :) kısmet diyelim. Hoşbuldum, selamlar. |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) önyargılı olmayıp en azından denemek istemen cok hos.. hoşgeldin mutlu ve çok huzurlu birsürü gün diliyorum :) |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) selamlar...hoşgeldiniz... |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) hoşgeldin..aldığın kararların hayrına olmasını sana keyif ve mutluluk katmasını dilerim..keyifli paylaşımlarını bekliyroouruzz.. |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkk |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) Hoşgeldin aramıza... |
Cevap: Merhaba demeyi unuttum :) ilginize teşekkürler arkadaşlar. Forumları okumaya biran evvel başlamalıyım sanırım. Yol uzun : ) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |