![]() |
:. S.aleyküm aranıza yeni katıldım ego güclendirici telkini indirdim dinliyorum fakat günde en fazla 3-4 saat dinliyorum sucluluk telkini ile birlikte.Rehberde 8-10 saat yazılmıs 2 haftada etkisi görülebilirmiş peki vakit buldukca dinlesem günde 2-3 saat dinlesem yine ileride faydasını görürmüyüm yani süreyi azaltsak bir sorun olurmu ? Bosunamı dinlemis olurum |
Cevap: :. Boşuna dinlemiş olmazsın tabiki ama etkisini 2 haftada değilde 1.5 ayda görürsün o zaman.Gece açın Yatın.Uyku esnasında da Telkinler Etkilidir. |
Cevap: :. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanızı ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: :. Alıntı:
Dinleyebildiğiniz ortamda, dinleyebildiğiniz kadar dinleyin bence. Sayılara takılmayın derim, zaten hazır olduğunuzu ya da düzeldiğinizi farkedeceksiniz.y789 Hoşgeldiniz, sevgiyle kalın.actionsmile |
Cevap: :. Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. |
Cevap: :. Hosbulduk hepinize cok tesekkür ederim hayırlı ramazanlar iyi günler dilerim |
Cevap: :. Aramıza Hoşgeldin Sagopa :)) Kalıcı olman dileğiyle.. Sago dinlemen artı bi özellik benim için y789 Sağlıklı ve mutlu kal.. |
Cevap: :. hoşgeldiniz............. |
Cevap: :. Hosbulduk arkadaslar.Ordeal teşekkür ederim sizde hep mutlu olun emi :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 PM. |