![]() |
MERHABA Hayat acısıyla tatlısıyla yaşamaya değerdir.Acı ve tatlı yaşıyoruz hayatı..ben sizinle hayatı tatlı yaşamaya değiştirmeye geldim benide kabul edermisiniz... Bir okula yapmış olduğunuz yardım ve karşılıklı sevgi saygı seviye benide bu siteye sürükleyip getirdi... Bu sitenin yapımında ve güncellenmesinde emeği gecen tüm üyelere teşk.ederim. |
Cevap: MERHABA Merhaba, aramıza hoş geldiniz. |
Cevap: MERHABA Tabiki kabul ederiz.Aramıza hoşgeldin..Burada güzel şeyler öğrenerek hayatına istediğin gibi yön verebilirsin.Mutlu paylaşımlar arkadaşım.. |
Cevap: MERHABA aramıza hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorum...y789 |
Cevap: MERHABA hoşgeldiniz |
Cevap: MERHABA hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: MERHABA Hepinize çok teşekkür ederim..Sağolun.. |
Cevap: MERHABA Yanımıza hoşgeldiniz mesaka, Hayatınızı istediğiniz yönde güzelliklerle değiştirmenizi diliyorum.. Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
Cevap: MERHABA bende yeniyim gencler cok umutsuz bahtsız kırılganımm sıkıldm bu siteye girdim bi faydası olur mu acep????? |
Cevap: MERHABA Yanımıza hoşgeldiniz mesaka, Sizin de katılımınızla daha da güzelleşecek forumumuz. Herkes farklı bir renk katıyor buraya. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |