![]() |
Selam Herkese selamlar. Siteye üye olmamı sağlayan, bana burayı tavsiye eden, benim için değerinin kelimelerle tarifesi olmayan sevgili Casandra'ya çok teşekkür ediyorum. Umarım ki hayatın negatiflikleriyle boğulduğum anlarda buradaki paylaşımlar, arkadaşlıklar sayesinde bir pozitif bir ruh haline bürünebilirim. |
Cevap: Selam Canımm hemşom,canım toprağım,canım arkadaşım.. Senin için yapamayacağım şey yoktur.. Hoşgeldin bu güzel siteye.. Üstümüzde ki negatif tozlarını atıyoruz.. Ve yeni bir hayata başlıyoruz beraber.. Tekrar hoşgeldin :)) |
Cevap: Selam Hoşbulduk cancağızım hemşom :) Yeni bir hayata başlıyoruz beraberce. |
Cevap: Selam vien1Hoşgeldiiinnn, güzel paylaşımlar. Umarım aradığını bu sitede bulursun. Cassandra'ya da sana da güzel bir pazar akşamı diliyorum cat56 |
Cevap: Selam |
Cevap: Selam Hoşgeldiniz.Sefalar getirdinizvien1 Sitemizi şenlendirdiniz.İyik varsınız. Mutlu Paylaşımlar diliyorum.smil56 |
Cevap: Selam Sitemize hoş geldiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
Cevap: Selam Hoşbulduk arkadaşlar. |
Cevap: Selam hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum, paylaşım arttıkça güzelleşiyor. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |