![]() |
Merhabalar... Bu siteyi çok önceden öğrenmiştim ancak girmek incelemek bir türlü nasip olmamıştı. Bugün telkinlerden bazılarını okudum (dinlemek hala kısmet olamadı bir türlü) işe yarayacağından adım gibi eminim. Zaten bir konuda tedavi olabilmek için önce tedaviye yanıt verebilmek önemli değil midir ? Evrensel çekim kanunun kuralları gibi olumlu düşünce olumluları, olumsuz düşünceler olumsuzlukları çeker... Telkinlerde olumsuz bir şey okuyan oldu mu? ^-^ Çenem düştü birden kusura bakmayın aranızda olmak hoş bir duygu tekrardan merhaba ... |
Cevap: Merhabalar... hoşgeldin aramıza956k telkinlere bir an önce başlamanı tavsiye ederim ben yaklaşık 2 haftadır dinliyorum ve olumlu sonuçlar almaya başladım. güzel paylaşımlarını ve gelişmelerini bekliyoruz. sevgiyle kalactionsmile |
Cevap: Merhabalar... iyi dileklerin adına teşekkür ederim burada herkesin birbiriyle yardımlaştığını gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti. ^-^ |
Cevap: Merhabalar... gerçekten burası 2. ailen olabilecek insanlarla dolu. Bende henüz yeni sayılırım ama siteye girdiğin andan itibaren pozitif enerji almaya başlıyorsun. Her zaman herkes samimi olarak yardıma hazır sen yeterki iste görüşmek üzere...actionsmile |
Cevap: Merhabalar... Cumartesi günü kayıt oldum ben de. Daha önce buranın varlığından bihaberdim. Ama bu kadar kısa sürede burayı benimsediğim için ve aileden biri gibi hissettiğim için bir "hoşgeldin" de benden olsun.krz56 Faydalı olması ve faydalı olman dileklerimle.actionsmile |
Cevap: Merhabalar... hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: Merhabalar... Hoş geldinizzzzz, güzzel paylaşımlar diliyor , mutlu olmanızı temenni ediyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 AM. |