![]() |
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve tam olarak nereye ne yazacağımı bilmiyorum danışmak istediğim bir konu var ben yeni hamileyim ve beni rahatlatacak hangi ücretsiz telkinleri dinlemeliyim. |
Cevap: selam öncelikle aramıza hoş geldin ve bebişine sağlık ve mutlulukla kavuşman dileğiyle. ben senin sorunu yanıtlayamıycam çünkü yanlış bir yönlendirme yapmak istemem, Atakan Bey ya da diğer konunun piri arkadaşlar bu sorunu en kısa zamanda yanıtlıycaklardır. konuyu yanlış bir yere açmamışşsın ama bunun yanında hayatımdeğişti(atakan bey)ye ya da shamanic(özlem hanım) e özelden mesaj yollayıp bilgi alabilirsin |
Cevap: selam Aramıza hoşgeldinizz.....u859 |
Cevap: selam hoşgeldin hamilelik cd leri bölümü var ama içi boş,tamamlanmadı sanırım. http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=37&Itemid=45 |
Cevap: selam bence senin eksiklerin bebeğe yansıyacağın için kendindeki eksikler neyse onu dinle..hamilelikte hormanlardan dolayı endişe artar,mutluluk işe yarayacaktır.. ..endişelerin fazlaysa suçluluk duygusundan kurtulmak içinde suçluluk telkinleri olabilir.. |
Cevap: selam aramiza hos geldiniiizzzzzzz :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |