![]() |
Ruhumu tazelemek istiyorum Tazelenmek, yenilenmek, kötü düşüncelerden arınmak kolay mı bunca yaşanana rağmen merak ediyorum. |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum hoş geldiniz aramızaactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Alıntı:
|
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Kişiye göre değişiyor :) Hoşgeldinn sevincli |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Yanımıza hoşgeldiniz elznur. Pırıl pırıl olmanız dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Bence bu sorunuza cevap bulmak istiyorsanız tecrübeyle sabit günlüklere göz gezdirin.Cevaba anında ulaşacaksınız merak etmeyin. Hoşgeldiniz. |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Merhabalar. Değişmek, yenilenmek her zaman mümnkün. Dün imkansız olan bir şey, bu gün mümkün hale gelebilir. Her yeni gün, bizim için değişim fırtası, yenlilenme fırsatı, arınma fırsatı. İnsan vücudundaki tüm hücreler, ortalama 1 yıl içinde kendini yeniliyor. Her yıl yeniden doğduğumuzu da söyleyebilir. Selamlar. |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum hosgeldin aramiza.. sevgiyle kal. |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Çok teşekkür ederim, umarım aranızda kalıcı olurum ve ruhumu tazeliyebilirim. |
Cevap: Ruhumu tazelemek istiyorum Diyelim ki kolay değil. Kolay değil deyip kendimizi bırakmak mı gerek. Ki her zorluğa bir kolaylık verilmiştir bu dünyada. Her gecenin bir sabahı vardır mutlaka. Önemli olan sabırla denemek. Güzel düşündükçe güzellikler geliyor ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM. |