![]() |
:) slm herkese mp3leri yükleyemiyorum bu konuda yardım edermisiniz lütfen teşekkürler ^-^ |
Cevap: :) selam arkadaşım aramıza hoş geldin ilk önce hangı telkını indirmek istiyorsam ordan su sesı ney sesı dıye seçenekler var tıklayıp ordan indirebilirsi sana örnek olarak bi tane gondereyım http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 bu suçluluk telkinini burdan indirebilirsin sağlıcakla kal:) |
Cevap: :) hoş bulduk :) çok teşekkür ederim yardımın için sevgiyle kal :) |
Cevap: :) Merhabalar rüzgar.gülü;t678 Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Üyelik aldığınız takdirde mailinize ilk etapta dinlemeniz gereken Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri gelir..Ve nasıl dinlemeniz gerektiği anlatılan Genel Kullanım Rehberi..www.telkinmp3.com dan da bu iki telkini ve diğer telkinleri yükleyebilirsiniz.. Keyifli dinlemeler..actionsmile |
Cevap: :) Hoşgeldiniz, Keyifli paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: :) hoş geldiniz.actionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: :) Hoş geldiniz hoşluklar getirdiniz, sevgiyle huzurla kalınız... |
Cevap: :) yaaa süpersiniz teşekkür ederim hoşbulduk bu siteyi keşfettiğim için çok mutlu ve şaşkınlık içindeyim :) telkinleri dün dinlemeye başladım ufakta olsa değişmeye başladım sanki :D valla daha önce neden karşıma çıkmadı bu site bilemiyorum psikologa bile gitmeme rağmen değişme hissetmemiştim harika :D |
Cevap: :) Arkadaşlar sesli yorumları dinleyen varmı ses duyulmuyorda yoksa sorun bende mi ? :))) |
Cevap: :) evet sesli yorumları bende dinleyemedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |