![]() |
Merhaba Bu siteyi googe da başka şeyler ararken tesadüfen buldum, ilgimi çekti ve kayıt oldum, site çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ederim, ilk dinleyeceğim telkin olan suçluluk duygusu doğa versiyonunu indirdim ve birazdan onu dinleyerek uyumayı düşünüyorum, okuduğum kadarıyla suçluluk ve güven telkinlerinden başlamam gerektiğini öğrendim, faydası olacağını düşünüyorum, böyle bir site tesadüfen karşıma çıktıysa mutlaka bana gerektiği içindir.Dinlemek istediğim birçok telkin var ama öncelikle suçluluk duygusundan başlıcam ve sanırım bu site bana bağımlılık yapacak.2 ve 3 yaşlarında 2 çocuk annesiyim, kendi ailemden uzaktayım, eşim işi gereği sürekli yurt dışında, kayınvalidemlerden başka görüştüğüm hiç kimse yok ve çocuklardan hiçbiryere çıkıp gezme fırsatım olmuyor, kendimi bazen yalnız ve çaresiz hissediyorum, inşallah bu site bana çok yardımcı olacak. |
Cevap: Merhaba hoşgeldinn :))) ben de daha çok yeniyim dün bugün girlhaha umarım her şey dilediğin gibi olur. yalnızlıktan ben de dertliyim aşacağız inşallah hep beraber ;) gülümse (, |
Cevap: Merhaba Merhabalar arkadaşlar Hoşgeldiniz Mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 zamanla göreceksiniz, tesadüf diye birşey yok :) |
Cevap: Merhaba Teşekkür ederim hepinize, psikolojikmidir bilmem ama bu sabah çok mutlu ve huzurlu uyandım, üstelik sadece 3 saat uyumama rağmen hiç uykusuzluk çekmedim, normalde halsiz ve bitkin olurdum bütün gün ve mutlaka öğlen uykusuna yatardım ama bugün hiç ihtiyaç duymadım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 AM. |