![]() |
tam istediğim gibi arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,bu forumda yeniyim,olumlamalarla ilgili metinler ararken bu siteyi buldum,iyikide bulmuşum diyorum,böyle şeylerin tesadüf olduğuna asla inanmıyorum,tam istediğim gibi şeyler var burda,ruh halimi çok güzel yansıtıyor,şuan bile mp3 kulağımda telkinleri dinliyorum gayet güzel bir sistem,işe yarayıp yaramadığını zamanla görücem artık ama eminimki çok faydalı olacak bana. |
Cevap: tam istediğim gibi hoş geldiniz aramıza mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: tam istediğim gibi Günaydın Bengusu, Emin ol işe yarıyor. Ben de senin gibi kendi kendimi sakinleştirmenin yollarını ararken keşfettim. Hayatımda ilk kez hiç tanımadığım insanlara kendimi anlatıyor, destek buluyor ve düşüncelerimi paylaşıyorum. Mp3'leri 10 gün önce dinlemeye başladım. Artık kolay kolay strese girmiyorum, kendime güvenim yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Umarım sana da iyi gelir. Sana iyi bir gün diliyorum :)))) |
Cevap: tam istediğim gibi Hoşgeldin aramıza. bu site adı gibi hayatımızı değiştiriyor. kendimden biliyorum. buraya geldiğine pişman olmıycaksın. actionsmile |
Cevap: tam istediğim gibi hoş geldin iyi ve güzel paylaşımlar dilerim |
Cevap: tam istediğim gibi hoş geldiniz |
Cevap: tam istediğim gibi Merhaba hoşgeldiniz.Bu site çok şey verdiği gibi çok şey de alıp götürdü.Kötü olanlar negatif enerjilerimiz,üzüntülerimiz,mutsuzluklarımız..Onla rın yerlerine de olumluları geldi.Güzel paylaşımlar diliyorum.y789 |
Cevap: tam istediğim gibi HOŞGELDİNİZ GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ UMARIM.... |
Cevap: tam istediğim gibi çok saolun arkadaşlar,burayı bulduğum için kendimi çok şanlı hissediyorum,hayatımda büyük değişikliklerin olacağını umuyorum bu site sayesinde,sizin gibi insanlarla dolu seviyeli bir forum olduğu içinde ayrıca mutluyum... |
Cevap: tam istediğim gibi Hoşgeldiniz sitemize.. Özellikle şu sıralar sitemize bu tür bilinçli bu konularla ilgili kişilerin katılması sevindirici.. Paylaşımlarınızın artarak devam etmesini dilerim. Gerçekten de forumumuz her biri birbirinden değerli üyeleri ile çok özeldir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 PM. |