![]() |
Merhaba... Bir arkadaşım sayesinde siteye üye oldum...Depresyondayım..ve panik atağım...artık ellerim titriyor ve bu titreme hayatımı etkiliyor..yorgunum hep.ve kendimi mutsuz hissediyorum...Umarım bu siteyle beraber benimde hayatım değişir..tekrar merhaba.... |
Cevap: Merhaba... Merhaba Siteye hoşgeldin Güzel Arkadaşım. Sorunlarını belirttiğin iyi olmuş burası tam sana göre bir yer.Sinirlerin çok gerilmiş anlaşılan.Telkinler seni rahatlatır bi an önce dinlemeye başlamalısın.Telkinleri www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsin. ayrıntılı bilgi için http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Buradan bilgi al. Panik atak için telkini Atakan abiye (sitenin sahibi) danışmalısın.Atakan abide bunun için bir telkin mutlaka vardır. Hoşgeldin Foruma.Mutlu vakit geçirmen ve hep gülmen dileğiyle.Sağlıcakla kal. Gülümseyerek başla hayata sinirlerine iyi gelir... y789 Panik atak için gerekli bilgi http://www.hayatimdegisti.com/portal...3&Item%20id=37 |
Cevap: Merhaba... Hoşgeldiniz sitemize.. Öncelikle suçluluk ve ego dinlemekle başlayınız. 1 hafta mümkünse uykuda dinledikten sonra 2. hafta sosyallik,topluluk konuşma,başkalarının düşüncelerini önemsememe ekleyiniz. Daha sonra da günlük açıp gelişimlerinizi paylaşabilirsiniz. Telkinleri en kolay Renac'in dediği gibi www.telkinmp3.com dan idirebilirsiniz |
Cevap: Merhaba... Alıntı:
bunlari yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum hayat cekilmez bir hal aliyo dimi.. unutmaman gereken bisi var zamanla hepsi geciyo sen düsüncelerle ugrasma yeterki rabbimden sifa diliyorum gecmis olsun t678 |
Cevap: Merhaba... Hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar. Sevgiler sapkal89 |
Cevap: Merhaba... hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Merhaba... hoş geldiniz acil şifalar diliyorum |
Cevap: Merhaba... Tüm güzel dileklere çok teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın..dinlemeye başladım telkinleri en kısa zamanda günlük için yazmaya da başlarım.. |
Cevap: Merhaba... hoş geldiniz her şey güzel olsun |
Cevap: Merhaba... Alıntı:
Yanımıza hoşgeldiniz.. Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |