![]() |
inanırrsanız başarırsınız selam.. sitenizde 3. günüm.. bu siteye katılmam şöyle oldu arkadaşım maille bana 2 şarı yolladı bunları dinle yorumunu söle dedi sanat müziği sevmeme rağmen dinlerken başımda şiddetli bi ağrı basınç oldu midem bulandı ama bunu şarkıya bağlamadım tabi ve arkasında konuşma sesleri duyunca arkadaşımın benle kafa yapığını falan düşündüm. bana beğenip beğenmediğimi sorduğunda şarkılar güzel ama nedense bu şarkıları dinlerken başım ağrıyor yoruluyorum arka planda konuşmalar var ama anlaşılmıyo sinir bozucu dediğimde güldü ve konuyu anlattı konuşma seslerini ilk dinleyişşte algılamamda onu şaşıttı. ve siteye üye oldum 3 günüm özellikle gece uyuyamayan sabahları gözünü açmakta zorlanan bir insanken kolay uykuya geçiyorum ve sabah erkenden dinlenmiş bir şekilde zorlanmadan uyanabiliyorum tavsiyem bıkmadan usanmadan dinleyin.müziğe karşı koymak yerine bırakın bedeniniz dinlemesede beyniniz dinlesin. isanlar inançlarıyla yaşar ben iyi geldiğine inandım bedenim isyan etsede beynime dinlettim bu müzikler sihirli değnek değil ..sabırla ve inanarak dinlediğinizde başarırsınız |
Cevap: inanırrsanız başarırsınız Hoşgeldiniz aramıza, Zeynep Hanım :) İnanarak başaranlardan olmak dileğiyle ::) |
Cevap: inanırrsanız başarırsınız Merhaba zeynep hanım hoşgeldiniz.Umarım bu site size birşeyler katmıştır ve inanıyorum ki katmaya da devam edecektir.Telkinler sizi rahatlatmış.Genel kullanımı okuyarak dahada verimli etkiler görebilirsiniz telkinlerden.Sağlıcakla kalın... |
Cevap: inanırrsanız başarırsınız Merhabalar Zeynep Yanımıza hoş geldiniz.. Yanımıza gelmenize sebep olan arkadaşınıza da ayrıca teşekkür ederiz. Mutlu paylaşımlar actionsmile http://dl.glitter-graphics.net/pub/1...yv64mh2h7b.gif |
Cevap: inanırrsanız başarırsınız hoş geldiniz güzel paylaşımlar dilerim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM. |