![]() |
M.U.T.L.U.Y.U.M Selam herkese.... Siteye tesadüfen girdim ve tam da aradığım şeyleri buldum,uzun süredir kişisel gelişim konularına odaklanmıştım.Çok kitap okudum,çok bilgi araştırdım bu konuda,malesef hepsinin etkileri çok kısa sürdü.6 gündür suçluluk,ego-güven güçlendirici,topluluk karşısında konuşma ve depresyona son, telkinlerini dinliyorum.İnanılmaz bir etki gördüm.İlk birkaç gün bu etki şok dereceydi.sanki bambaşka insan olmuştum.Şimdi gün geçtikçe mormalleşiyorum,daha durgun daha sade.....kafam rahat,sakinim ve mutluyum. Daha da verim almak istiyorum bu telkinlerden.....sanırım sabırsızım...Emeği geçenlerin ellerine sağlık..... |
Cevap: M.U.T.L.U.Y.U.M Tesadüf değildir, o ::) Hoşgeldiniz, mutluluklar sizinle olsun her daimm sevincli |
Cevap: M.U.T.L.U.Y.U.M Hoşgeldiniz geri bildirimleriniz için teşekkürler. |
Cevap: M.U.T.L.U.Y.U.M hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: M.U.T.L.U.Y.U.M Hoşgeldiniz bturk, Telkinleri ilk dinlediğim 2 günden sonra bende de inanılmaz bir mutluluk olmuştu. Harikaydı gerçekten. Mesajınızı okuyunca bunu anımsadım. Faydalarının çoğalarak artması dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 AM. |