![]() |
aşk kötü birşeymiş.. sevgilimi cok seviyordum aşıktım ama benden ayrıldı unutamıyorum onu hep aklımda geceleri uyuyamıyorum içmde soğukluk hissediyorum ve onun hayatında başka biri olduğu benden o yüzden ayrıldığını öğrendim çok kötüyüm durmadan ağlıyorum daralıyorum napıcamıda bilmiyorummmmm ölsemde kurtulsam bu acıdann :( :( |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. bence kötü olan aşk değil aşık olduğun kişi..yazın benim sevgilimde öle yaptı benle ayrılmadan birini bulmuş sonra benden ayrıldı bütün yazımı mahfetti her gece ağladım ama zamanla alıştım ya..klasik bi söz vardır zaman her şeyin ilacı die çok doğru bi söz aslında..eski sevgilim sonra mutlu oldu mu hayır olamadı ayrılmışlar birini mutsuz ederek mutlu olunmaz bunu unutma cnm oda mutlu olamayacak sen mutsuzken.... |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. haklısın.. Dayanmaya çalışıyorum kabullenmek istiyorum.. |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. hiç bir ayrılık kolay değildir ben ayrıldığımda dostlarım çok destek olmuşlardı bu durumda senin de dostlarına ihtiyacın var canım..güzel günler gelicek buna inan |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. Sizin şarkınızı ya da My heart will go on tarzı müzikler dinliyor musun??... |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. evet dinliyorum.. |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. aşk doğru kişiyle güzeldir yaşanır ve biter.. herşeyin bittiği gibi..hatta aşk acısı bile güzeldir bi süreliğine.. ama eğer karşı kişi senle ayrılmadan birini bulduysa onu salla gitsin.. onunlayken dinlediğin şarkıları dinleme kafanı dağıtmaya çalış mutsuz olsan bile gez toz.. zaman herşeyin ilacı.. ama onu gerçekten unutmak istiyorsan bi süre sonra başka bi tende yeni bir aşka ihtiyacın var :) |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. cok teşekür ederim bu iyi geldi :) |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. sende başka birini bul... |
Cevap: aşk kötü birşeymiş.. Bugün içimde bir sessizlik var, Bugün kalbimde bir yas var. Yarın ne olacak bilemem, Yarın sen olmayacaksın haberim var. Bırakıp gittmişssin beni bir başıma, Unutup gittmişsin beni başka bir kadına Geri dönmek istersen ey sevgili, Ben senin yaptığını yapıp gidiyorum, Başka bir adama.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |