![]() |
Hadi tanışalım... Merhaba ben Pikachu :D eş keçım abimin topundan kurtulup özgürlüğüme kavuştuğumdan beri ortalarda avare geziyom...balbazar, çermander ve elmır fud saftirikle ki o sonradan katıldı...hepsiyle kanki olduk..geziyoz...nese elmır saftirik abi bags baniyi avlamaya gidince biz kaldık balbazarla, sonra balbazarın sahibi onu yakaladı..ben kaçtım..şimdi yalnızım..Yalnızım diye üzülürken ve internette vakit geçirirken hayatim degisti.com'u buldum...Burda yalnız kalmam dedim ve üye oldum...Nese işte bu da küçük bi hikayemdi...Herkesle tanıştığıma şimdiden memnun oldum...şimdiden IQ seviyem konusunda endişeleriniz başlayabilir :D |
Cevap: Hadi tanışalım... IQ'unuz konusunda endişe duymuyoruz, mizah anlayışınız ilginç sadece :) Aramıza hoşgeldiniz, iyi paylaşımlar diliyorum...actionsmile |
Cevap: Hadi tanışalım... Teşekkür ederim..Sizlerle tanıştığıma sevindim ezeli nur ve elektra...:) :) |
Cevap: Hadi tanışalım... Hoşgeldiniz, Mutlu paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: Hadi tanışalım... Teşekkür ederim Wampirella...sapkal89 |
Cevap: Hadi tanışalım... Haha :) hoşgeldin pikaçu.. bi ara buluşup taso oynuyalımm.. eskiyi yad ederiz azcık:) |
Cevap: Hadi tanışalım... Çok güzel olur bissürü tasom vardı benim..annem attı çoğunu..:D :D Ama hala da çok var oynarız..;) Bu arada hoşbulduk gnr ;) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |