Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   slmlar herkese (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613191)

CaSaNoVa 11-06-2010 11:28 PM

slmlar herkese

herkese merhaba diyorum her üyeye,bu siteyi 1.2 yıl önce görmüştüm ben hatta bir mp3 indrmiştim de bune böle dedim saçma geldi dün gece karşıma çıktı yine bu sefer indirmeye başladım bir kaçtane hele o ney sesi yokmu o sevdrdi zaten bu telkini bana :)

emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

NOT: Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum .

maviinci 11-06-2010 11:31 PM

Cevap: slmlar herkese

hoşgeldinizz :) Adınızı değiştirmek istiyorsanız o yol yaklaşık 1 buçuk ay önce kapandı :D Ama yeni üye oldunuz, eğer adınızı beğenmiyorsanız tekrardan üye olabilirsiniz sevincli Hem 2 defa hoşgelmiş olursunuzz :)

CaSaNoVa 11-06-2010 11:35 PM

Talep çok olmuş demekki

Hoşbulduk bu arada bu arada telkinleri dün geceden beri dinliyorum yani perşembe gecesi hiç uyumadan dinledim ve bugünde hala uykusuzum hala dinliyorum (ego güçlendirici ) ve gün içinde agresifleştim gözüme batmayan şeyler batmaya başladı acaba diyorum uykusuzluktanmı telkinlerdenmi :S

maviinci 11-06-2010 11:42 PM

:) önceki gün benim de avatarım siyahtı ve o zamanlar uykusuzdum ==))) Onun dışında,, bugüne kadar edindiğimiz kalıplaşmış değerlere, düşüncelere etki eden telkinler de ilk başlarda azıcık zorluyorlar sağolsunlar ::) Göze batma geçici durum, no probléma ::) hımm, bide tespit doğru, taşep çok fazlaydı nick değişimi için :)

CaSaNoVa 11-06-2010 11:46 PM

Ruh halim agresif olunca janjanlı şeyler koyamadım siyah çekici geldi sanki örtüyor tüm korkularımı,endişelerimi,

Ney seside bir yandan huzura çıkıcam birazdan :Druhumun derinliklerine kadr iniyo bu ney sesi :)

maviinci 12-06-2010 12:06 AM

doğru :) Ben de çok seviyorum ney sesini. Gerçekten hissediyorum ben de :) Bammbaşka birşey. Bir de Farid Farjad ın kemanı. . Onu da tavsiye ederim sevincli

CaSaNoVa 12-06-2010 12:09 AM

O kadar gıcırtıyada gerek yoktu ,güzelse dinlerim ama hatta youtubeye yazayım dinleyim hemen

Birde bugün sabah uykusuzum ya bir yandan telkinleri diliyorum bir yandada uyumamaya direniyorum yarı uyanık yarı uykulu halde yatıyorum bir ses duydum bana övgü dolu sözler söyleyen bir bayan sesi :D dedim telkinler işe yaramaya başladı vaybe sonra düşündüm acep psikolojikmidir bilemicem ama etki oldugu kesin

maviinci 12-06-2010 12:13 AM

bende annem gibi beni seven bi bayan sesi duymuştum. . Duygusal olarak yoğun olduğum zamanlardandı, ama peşine düşmedim ::) Onun dışında, varsın psikolojik olsun :) Her anımız da psikolojikk değil mi :)

CaSaNoVa 12-06-2010 12:18 AM

evet duygularımda yogunlaşıyor bu aralar tutamıyorum kopucak V kayışım bir gün ama hangi gün ,kopsun gitsin diyorum bir yandanda rahatlarım en azından

burasıda güzelmiş bu arada sevdim sizi :D

maviinci 12-06-2010 12:24 AM

Teşekkürler ::) Burası bambaşkadır sevincli Siz gece geldiniz, bi tek ben vardım :D Öğlen vakti gelseydiniz cümbür cemaat takılırdıkk =) Gerçekten hayat değiştiriyor site :) Imm,, başkaa. . Bir kere alıştıktan sonra bağımlılık yapıyorr, gitmek isteseniz bile gidemiyorsunuz y789 Bir de gelenler, faydalanmak isteyenler gerçekten samimi, temiz kalpli insanlar sevincli Ben bunu buradakilerin iyi olması sonucu çekim yasasının devreye girmesine bağlıyorumm ::) Tekrar hoşgeldiniz :)

CaSaNoVa 12-06-2010 12:31 AM

Hoşbulduk hoşbulduk :D ama ben yatıcam yavaş yavaş ya k.bkma uykumu dengelemeye çalışıyorum dün gece uyumadım hiç :)

yarın görüşmek üzere pozitif düşünceler ile kalın ,sağlıcakla ,

iyi geceler :):)

CaSaNoVa 12-06-2010 12:32 AM

esen kalınız :)

maviinci 12-06-2010 12:37 AM

kusura bakmayın geciktim biraz, bi arkadaş geldi de. . Size de iyi geceler, teşekkür ederim :) Yarın görüşmek üzeree sevincli

CaSaNoVa 12-06-2010 05:46 PM

Günlükte her gün paylaşmaya çalışıcam gelişmeleri

Hoşbulduk bu arada ,Çok güzel bir yere geldim :)

Parlayan 12-06-2010 06:31 PM

Evet harika ve kopmak istemeyeceğin bir yer.Hoşgeldiiin...wave44

CaSaNoVa 12-06-2010 09:36 PM

Hoşbulduk sümbül pozitif yer var dediğin ,başka yer varmı bildiğin :D yok tabikide

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM.