| estetik35 | 03-06-2010 07:06 PM | olumsuz düşünce herkese merhaba.iyi şeyler olacağını ümit ederek bu siteyi buldum ve katıldım.2007 yılında panik atakla tanıştım ve daha sonrasında tedavilerle atlattım.belki onun izleri devam ediyordur bilemiyorum ama özellikle son 8-9 aydır sürekli endişe halindeyim.herşeyi kafama takıyorum ve hep en kötüsünü düşünüyorum.özellikle sağlığım konusunda.aslında o kadar rahatsızlık üstüste geldi ki artık altında bişey arayıp doktora gitmekten de sıkıldım ama gidip içimi rahatlatmadıkça da en küçük bi ağrıda eyvah acaba kötü bişey mi bu?acaba ölcek miyim?kötü bişey mi var?neden bi türlü rahatsızlıklar peşimi bırakmıyor diye düşünüyorum.yani hep bunlarla paralel olarak sürekli kendimi dinliyorum ve bi ağrı sızı rahatsızlık hissettiğimde hemen en kötü senaryoyla sonuçlandırıyorum.bu yüzden hayatın tadını çıkaramamaya başladım ve hep mutsuzluk içerisinde hissediyorum.çok sıkıldım artık ve kurtulmak istiyorum bu olumsuz ve takıntılı düşüncelerden.sürekli böyle hastalık korkusu ve takıntısıyla yaşamak çok kötü yeter artık.inşallah burada faydalı bişeyler bulabilirim.mutluluğu ve huzuru yaşamak istiyorum artık. |