![]() |
Merhaba Rumuzumdan zaten neden burda olduğumu anlamışsınızdır. Yaşım otuz ve bir baltaya sap olamadım kompleksiyle ezik ezik dolaşıyorum ortalıkta. Dün tanıştım bu konu ve bu siteyle ve tabiki şimdide sizlerle. Ne davranış kitapları kaldı yalayıp yutmadığım nede gaza gelip satmadığım ferrarim kaldı ( rüyamda ) Ben 30 yıllık kaderimi değiştirmek istiyorum bunun için burdayım. Herşeyin düşünce ile başladığını biliyorum fakat olmuyor yapamıyorum. Dün itibari ile dinlediğim mp3ler sonucu farklılıklar hissediyorum kendimde. Aklımda olumsuz düşünceler yok oldu olmayanıda ben yok ediyorum şu anda. Umarım geçici bir durum değildir. Çünkü sabah 6 da uyumama rağmen 12 de yattığım zaman bile bu şekilde rahat uyanamamıştım. Şansızlık en başta olmak dikkat eksikliği, sosyal fobiler, panik atak ...... yok yok. Bu bahtla umarım bu siteyide kötü etkilemem :) Herkese umduğunu bulması dileğiyle kocaman bir merhaba.... |
Cevap: Merhaba Hoşgeldinnn. Gelir gelmez bir adım ilerlemişsin ne güzel . Bu daha başlangıç. Telkinleri düzenli dinlemeye devam edersen çok daha güzel şeyler olacaktır. Hoşgeldin yeniden ;))) |
Cevap: Merhaba Hiç birşey için geç değil. Hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar diliyorum...actionsmile |
Cevap: Merhaba değişmeye adım atmakta başlamanın yarısıdır.olumlu düşünmekte bir süre sonra alışkanlık oluyor. hoş geldin956k |
Cevap: Merhaba hoşgeldiniz... önce şu rumuzu degiştirmekle başlayın .hayat çok güzell herşey gönlünüzce olsun:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 PM. |