Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   tanışma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=612893)

mustafaince 29-05-2010 05:07 PM

tanışma

slm.sizi on dk once tandm ve uye oldm.ama ne garptir ki kendimi başka bi şehrden okula yeni katlmş oğrenci gibi yanlz hissettm ve korktm.ltfn bana yardmcı olun.y789

derya88 29-05-2010 05:10 PM

Cevap: tanışma

ha ha ha korkmayın burası harika bir okuldur hoşgeldin hoşça olun=)))))))

vitamin61 29-05-2010 05:15 PM

Hoşgeldiniz... Burda kendinizi yalnız hissedeceğinizi sanmıyorum... Sorularınızı cevaplayabilecek çok güzel insanlar var sitede... Tekrar hoşgeldiniz...

mustafaince 29-05-2010 05:45 PM

benm sımdi ne yapmam gerekli sizce.yani bu cdlerle nasl bi çalşma yaplyo

Houner 30-05-2010 09:22 AM

okul numaranız 30102010 dur derslere başlayabilirsiniz:D hoş geldiniz mutlu kalmanız dileğiyle iyi paylaşımlar

Elektra 30-05-2010 07:49 PM

Hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar diliyorum...actionsmile

Sultan 30-05-2010 10:03 PM

hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorumhappy6

karamelek13 04-06-2010 11:42 PM

merhaba..ben yeni katıldım..site tyesadüfen çıktı karşıma.başka bi siteyi ararken arama motorundan bu site çıkıverdi..çok da alakasız iki siteydi aslında..ben bunun bi tesadüf olduğunu düşünmüyorum..şu an hayatımdan nefret ediyorum..kendimden de..herkesten..tüm insanlardan..ve işte burdayım..ama açıkçası bu siteden nasıl fay dalanacağımı anlamadım.mail adresime gelen linki tıkladım bişey indirmem gerektiği yazdı ve indirdim..ama şimdide açamıyorum..disk gerekiyomuş..ve şu başlangıç mp3 lerini indirdim açabildim de onları onlarda sorun yok..tüm mp3 ler diyodu onu açamadım..bide indirip açabildiklerimde de kuş seslerinden ve rüzgardan başka bişey duyulmuyo..yazılan yazılarda benim evdeki kişisel gelişim kitap kolleksiyonumda defalarca okuduklarımdan farksız..bu siteden fayda görmek istiyorum ama nasıl olacağını anlayamadım..

bluegirlx 05-06-2010 12:26 AM

bir fark arıyorsun sanırımm..kişisel gelişim kitapları konuşmaz ve canlı değillerdir ama bu site canlı..evet kitaptaklerin aynısı paylaşlıyor ama burada bir çok başarı hikayesi var..yani canlı tanıklar..çevrimizi (belki sadece benimdir) o kdar çok enerjimizi kıracak insanlar kaplıyorki bazen bu sitede nefes alıyorum..çünkü inaçlarımız aynı en azından...

insanların imzalarını oku sıkıldığındaa...belki sanada iyi gelir..

maviinci 05-06-2010 12:29 AM

hoşgeldinizz :) Ama birşey sormak istiyorum, neden karamelek?? Melekler sizce siyah mıdır?

bluegirlx 05-06-2010 12:36 AM

melekler bizim görmek istediğimiz hatta yarttığımız renkte değilmi mavi inci...en güzel anlamarı verelim bizim daimi takipcilerimiz kadim dostumuz meleklere..

karamelek13 05-06-2010 11:01 AM

öncelikle hoşbuldum..evet bir melek herzaman beyaz saf ve masumdur..ancak bir insan hem melek kadar iyi ve belki de çok dah iyi ama bir okadarda kara yani kötü olabilir.bu bir sıfattır..mesele meleğin karalığı değil bu iki sıfatın insan üzerinde bir arada bulunabilmesidir..ben de o karameleklerdenim..iyi ve kötü arasında sıkışmış...ve iyinin kötüsü mü yoksa kötünün iyisi mi olacağına karar verememiş bi insanım..hepsi bu..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM.