![]() |
merhaba arkadaşlar adım rahman herkese selamlar ismim Rahman. yaklaşık bir yıl önce yaşadıım ve hayatımı aşırı şekilde olumsuz etkileyen bir olayın etkilerini atmaya çalışıyorum. bir ay kadar önce görsel telkinle ilgili çalışmalara başlamıştım ancak oldukça zahmetli olmasından ve bu durumumla o zahmete katlanamamamdan dolayı bırakmıştım. daha sonra bu siteyi gördüm ve mp3lerinizi dinlemeye başladım. bu uygulamaya başlayalı henüz 4 gün oluyor ama içine kapanıklaşan bu halimi daha da içine kapanık bi hale soktuğunu söyleyebilirim. forumda açılan diğer konulardan anladığım kadarıyla bunun normal olduğu anlaşılıyor. herneyse umarım herşey güzel olur. selametle |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman Hoşgeldiniz... |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman Hoşgeldiniz... vien1 |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman merhaba Rahman:) aramıza,mutluluk diyarına hoş geldin arkadaşım. herşey çok güzel olacak, sen yeter ki iste;) sevgiler. |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman hoşgeldin Rahman :) Güzel bir adın var =) |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman hoşgeldin rahman.inşallah istediğin gibi olur herşey... |
Cevap: merhaba arkadaşlar adım rahman hoşgeldin nicin harika |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |