![]() |
ben de geldim :) Selam Arkadaslar, Hayatimin zor bir doneminde, biraz da tesaduff denilebilecek bir sekilde bu siteyle tanistim. Artik hic bir seyin bana iyi gelmeyecegini dusunmeye baslamistim ama buradaki herkes o kadar olumlu ki etkilenmemek elde degil.Gelecek guzel gunlere yeniden inaniyorum :) Ben cok uzun bir suredir uykusuzuk sorunu cekiyorum. Hayati cekilmez hale getirecek kadar kotu boyutlarda. Sanirim bir tur depresyon sureci geciriyorum. Cunku ailemden ve ulkemden uzak yepyeni bir hayatta ayaklarimin uzerinde durmaya , bir yandan da ogrenim gormeye calisiyorum. Ama bu bunalim hallerim nedeniyle, zaten zor olan her sey iki kat zor gelmeye basladi bana. Telkinlere 2 gun once basladim. Umarim faydali olur. Hepiniz, her ne sebepten dolayi burdaysaniz amaclariniza ulasirsiniz dilerim. Gorusmek uzere :) |
Ynt: ben de geldim :) mesajim cikmamis bastan basliyorum :) Selam Arkadaslar, Hayatimin zor bir doneminde, biraz da tesaduff denilebilecek bir sekilde bu siteyle tanistim. Artik hic bir seyin bana iyi gelmeyecegini dusunmeye baslamistim ama buradaki herkes o kadar olumlu ki etkilenmemek elde degil.Gelecek guzel gunlere yeniden inaniyorum :) Ben cok uzun bir suredir uykusuzuk sorunu cekiyorum. Hayati cekilmez hale getirecek kadar kotu boyutlarda. Sanirim bir tur depresyon sureci geciriyorum. Cunku ailemden ve ulkemden uzak yepyeni bir hayatta ayaklarimin uzerinde durmaya , bir yandan da ogrenim gormeye calisiyorum. Ama bu bunalim hallerim nedeniyle, zaten zor olan her sey iki kat zor gelmeye basladi bana. Telkinlere 2 gun once basladim. Umarim faydali olur. Hepiniz, her ne sebepten dolayi burdaysaniz amaclariniza ulasirsiniz dilerim. Gorusmek uzere :) |
Ynt: ben de geldim :) bir suru sey yaziyorum neden sadece ilk cumlem gozukuyor? |
Ynt: ben de geldim :) Alıntı:
Diksiyon'un gönderdiği yazılarda > işaretinin gözükmemesi için forumda bir düzenleme yaptım.Ancak bu diğer yazılarıda etkileyince kaldırdım.Şu anda daha önce yazdıklarınız gözüküyor. |
Ynt: ben de geldim :) http://www.resimupload.us/out.php?i=...6213wh8gx1.gif chilem hoşgeldin safalar getirdin ablam, inşallah sende yakında tüm problemlerden uzak huzurla uyuyacak ve yaşayacaksın.. |
Ynt: ben de geldim :) chilem hoşgeldin sefalar getirdin..benimde senin gibi problemlerim vardı.. ama artık yok bu telkinler süper tek kelimeyle, seninde bunları başarıcağına inanıyorum..ilk önce ego güven güçlendiri ve suçluluk telkinleriyle başla istersen daha etkili oluyo..kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: ben de geldim :) chilem hoşgeldin iyi paylaşımlar hismiley |
Ynt: ben de geldim :) hoşgeldin chilem umarım aradığın şeyleri burda bulursun ki buna eminim bulacaksında kiss3 |
Ynt: ben de geldim :) Hoşgeldin chilem thumbsanim Hayatındaki herşey çok çok güzel olacak bundan emin olabilirsin.......... Sevgiyle kal.... kiss3 |
Ynt: ben de geldim :) http://smileys.smilchat.net/smileys/hello/welcome.gifmerhabalar chilem hoşgeldin yanımıza.. dilerim kısa sürede çok güzel ve mutlu gelişmeler yaşayarak hepimizi sevindirirsin.. değişimlerini bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz.. sevgiler.. http://img215.imageshack.us/img215/3...ani15zpge8.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM. |