![]() |
Benden başka var mı? Merhaba, Öfkeli- gerginim.Kontrol edemiyorum öfkemi. Bambaska bir benden geldim buraya. Eskiyi ozlettim kendime ve herkese.O kadar kapattımki kendimi olumlu şeylere beni kendimden başkası düzeltemez biliyorum.Bu sitedeki bilgilerin de bu felsefe üzerine kurulduğunu sezinledim. Görüşmek üzere |
Cevap: Benden başka var mı? Hoşgeldin medcezir senden çok var ve iyi örnek olan insanlar bu kişiler. Yakın zamanda her şeyin daha güzel olduğunu anlarsın sen de. Kendi adıma öfke kontrolü yerine , öfkeyi yönlendirme tabirini kullanmayı tercih ederim. Öfke senin iç kaynaklarını kullanamamandan kaynaklanıyordur, mesela enerjin vardır ve harcayamıyorsundur gibi düşün. Bu sana yapman gereken şeyleri hatırlatan bi duygu gibi de düşünülebilir. |
Cevap: Benden başka var mı? Var var, senden on yüzbinlerce var. . biri de benim sevincli Bikere buraya geldiysen değişmeyi kafana koymuşsundur, illaki :) Bundan sonrası sana kalmış =) Hoşgeldin sevincli |
Cevap: Benden başka var mı? sinirlendiğinde aslında kime sinirleniyorsun öfkan kime?çevrene mi? kendini tanımaya başladıkça öfkenin tamamen kendine olduğunu görüp eksikliklerini kabullenip, düzeltebiliyosun.yani aslında sen kendine kızıyosun.eksikliklerimiz bizim bam telimiz gibi,dışardan bunun yansıması sana sunulduğu zaman BAMMM işte bam teline dokunuluyor ozaman ve hooop öfke tepene vuruyor geçmişte sinirlendiğinde ortalığın canına okuyan birisi olarak söylüyorum.şimdi dünya yansa belki ozaman umursayacak sakinlikteyimy789 |
Cevap: Benden başka var mı? Aslında sürekli kavrıyacaımız,algılıyacağımız ve öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki insan olmak için,demekki olgun insan hatta nitelikli insn olabilmek için kendi kendimize telkinlerde bulunup kendimizi görebilmeli,anlıyabilmeli ve eğitebilmeliyiz ki insan niteliğine ulaşabilelim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:24 AM. |