![]() |
merhabalar güzel sitenin güzel insanları sung66selam herkeze....sitenizi dün keşfettim ve tüm arkadaşlaıma tavsiye ettim. ttli3bu güzel siteyi hazırladıhınız için çok tşk.ben panik atak depresyon hastasıyımm.ve şuan zor günler yaşıyorum tam böle bi zaman bu siteyi buldum şans diorum telkinleri ve mp leri dinliyorumrahatlatıyor diyebilirim..çok fazla dinleyince migdem bulanıyor.başımda agrı başlıyor sebebini ögrenmek istiyorum sizlerden.ve tekrar sizlere çok çok tşk ediyorum 25889 25889 25889 25889 |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları öncelikle geçmiş olsun ve hoş geldin forma paylaşımlarının devamını bekliyoruz hismiley |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları safalar getirdin arzuhal hanim tez zamanda iyilesmen temennisi ile. kafana takilan sorulari burdaki melekler cevaplicaktir kisa zamanda simdilik bye... |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları tekrar merhabalar arzuhal.. http://i123.photobucket.com/albums/o...se/welcome.gif diğer taraftanda cevaplandırmıştım ama okuduğundan emin olayım diye mesajımı burayada kopyalıyorum.. b456 Alıntı:
diğer sorularınada başka mesajlarımdan alıntıları ekleyerek yanıtlayayım.. (bende bu gün bir tembellik var galiba.. habire alıntı yapıyorum.. ttli3 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları avatarım sizi üzmüş sanırım..degiştiririm en kısa zamanda... super benimle alakadar olmanıza inanın çok sevindim..sizleri tanıdıgım için aslında şanslıyım normalde pek şansım olmaz ama gereken zamanda gereken kişilerle tanıştım.. antideprasa ilaçlar alıyorum..biraz aptallaştırıyor..yazacaklarımı unutuyorum kimi zaman ....ama gercekten telkinleriniz ve mp ler çok güzel ruhumu okşuyo sanki.. happy6 benim için zahmet edip bişiler yazdugunuz için tekar tşk ederimm saolun sevgiyle kalın hismiley |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları bizim için çok önemlisin..bütün arkadaşlarımız önemli..bu yüzden nicklerinizden tutunda avatarlarınıza kadar herşeyin olumlu olanını seçmeniz için uyarılar yapıyoruz..ve ne mutlu bize ki bu güne kadar hiç kimse "sana ne" demedi..iyiki geldiniz iyiki buradasınız ve iyiki bu kadar güzel yüreklere sahipsiniz saygılı sevgiler.. |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları Arzuhal hoşgeldin aramıza... k8908 Çok çok geçmiş olsun... Çok doğru bir yerdesin telkinleri dinlemeyi bırakma etkilerini çok güzel hissedeceksin bundan emin olabilirsin.... hismiley |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları hoşgeldin aramıza.iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz kiss3 |
Ynt: merhabalar güzel sitenin güzel insanları sevincli hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:49 AM. |