![]() |
selam merhaba atakan bey Ben topluluk önünde konuşma telkinin etkilerini öğrenmek istiyorum.İçeriğini okudum sanırım içinde kendine güven ve sosyallik arttırıcıyıda barındırıyor.Ama yinede daha detaylı açıklama yaparsanız sevinirim.Bu arada yaklaşık 3 haftadır ego-suçluluk ve topluluk önünde konuşmayı dinliyorum.Artık daha dik yürüyorum ve insanların gözlerinin içine bakarak konuşuyorum.Birde dalgalanma yaşıyorum bir kaç gündür bayağı bir yoruldum iki parça halindeyim bir anım bir anımı tutmuyor.Dengesizlik var deli gibi hissediyorum ama geçeceğini biliyorum.Bu arada acayip bir enerji var üzerimde yerimde duramıyorum. blissy |
Ynt: selam merhabalar nameste.. telkin içeriğini okumuşsun canım.. buradaki tüm mesajlar yaşamımıza yansıyacak olan enerjisel kilit sözlerdir.. kendine güven.. içsel ve dışsal denge.. davranış bütünlüğü.. olumlu düşünme.. karşımızdaki insanlara sevgi ve huzur enerjisini yansıtabilme.. sevilme sayılma.. kendini sevme sayma .. özgüven huzurlu ve mutlu olma hali.. akıcı ve net bir konuşma içerisinde olma.. v.b artıları bu şekilde çoğaltabiliriz.. sevgiler... hismiley |
selam teşekkürler shamanic cevap için değişimler olduğu müddetçe yorumlar yazmaya deevam edeceğim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 AM. |