Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=483841)

bbalık 09-04-2010 05:12 PM

merhaba

sitenizle tamamen tesadüfen karşılaştım.tamda en kötü dönemlerimden biriyle karşı karşıyayken.45 yaşındayım.hayatım hep mücadele ile geçti...artık yoruldum.hayata pes etmek üzereyim...yalnızlık ve çaresizlik duygusuna yenildim.
iyi bir tanışma olmadı.çünki hayat bana iyi değil...

Elektra 09-04-2010 05:18 PM

Cevap: merhaba

Alıntı:

bbalık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613593)
sitenizle tamamen tesadüfen karşılaştım.tamda en kötü dönemlerimden biriyle karşı karşıyayken.45 yaşındayım.hayatım hep mücadele ile geçti...artık yoruldum.hayata pes etmek üzereyim...yalnızlık ve çaresizlik duygusuna yenildim.

Hayat hep bir mücadele içinde geçer zaten, sadece siz değil dünya üzerinde yaşayan her bir canlı mücadele halinde. Hayvanlar bile yaşayabilmek hayatta kalabilmek için mücadele ederler, bitkiler su bekler, rüzgarlara fırtınalara karşı direnirler. Mücadelesiz bir canlı düşünemeyiz. Pes etmek olmaz bunu unutmayın. Sizin yapacağanız pes etmek olmamalı! Bu sitede sayın Atakan Bey'in yararlanmamız için hazırlayıp paylaştığı iki önemli telkini öneriririm sizlere, suçluluk ve ego güven güçlendirici. İnşallah sizinde diğer site üyeleri gibi hayatınız, düşünceleriniz değişecek ve mutlu olma yolunda önemli adımlar atıcaksınız. Tek temennim, kendinizi toparlayıp yenilmemeniz, pes etmemeniz. Aramıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar dilerim. Sevgilerle...actionsmile

ceylan84lum 09-04-2010 05:19 PM

Alıntı:

bbalık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613593)

hoşgeldiniz aramıza.. en zor zamanlarda en güzel fırsatlar yakalanır,en güzel kapılar açılır insana..sizede bu kapı açılmış işte ne kadar güzel..hayatım değişti demeye hazır olun..sitede biraz dolaşın sizi rahatlatacak çok şey bulacaksınız..tekrar hoşgeldiniz..y789
unutmayın nefes alıyosanız mutlusunuz demektir..

bbalık 09-04-2010 05:27 PM

ne kadar çabuk bir ses bu...nefes alıyorum ama mutlı değilim.kalbim mecazi anlamda değil gerçekten sıkışıyor.ağır bir depresyondayım...artık psikıyatristlerdende medet ummuyorum...biliyorumki kimsenin elinde sihirli değnek yok...herşey benden kaynaklanıyor ama ben beceremiyorum

bbalık 09-04-2010 05:35 PM

elektra yazdıklarını okurken gözümden gayri ihtiyari yaşlar süzüldü...hayat çok acımasız bazılarına...ben onlardanım.ve herşey benden kaynaklanıyor.tutunmak için uzandığım her dal kırılıyor.yada ben sağlam dalları seçmeyi beceremiyorum.bu kaçıncı çırpınış bir bilseniz

Elektra 09-04-2010 05:37 PM

Alıntı:

bbalık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613655)
ne kadar çabuk bir ses bu...nefes alıyorum ama mutlı değilim.kalbim mecazi anlamda değil gerçekten sıkışıyor.ağır bir depresyondayım...artık psikıyatristlerdende medet ummuyorum...biliyorumki kimsenin elinde sihirli değnek yok...herşey benden kaynaklanıyor ama ben beceremiyorum

Senin kalbin sıkışıyor, bende çok değil bundan 1 ay önce nefes alamıyordum. Aşırı stres yüzünden. Fakat üstesinden geldim. Çünkü ilacın yine sensin, herkes kendinden sorumlu ve üzerine düşeni yapmak zorundasın buna mecbursun. Son iki gündür yine nefes almam zorlaştı,tam bir nefes aldığımda sevinir hale geldim. Ama mücadele ediyorum pes etmiyorum. Sende bunu yapıcaksın başka çaren yok. Depresyon içinde telkinimiz var, ilk yapman gereken şey, depresyon dünde kaldı başlığı altındaki telkini indirip dinlemeye başlamak. Bunu hemen yapmalısın. Ve bir psikolog yardımı şart. Medet umup ummaman birşeyi değiştirmez gitmelisin.

Elektra 09-04-2010 05:38 PM

Alıntı:

bbalık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613659)
elektra yazdıklarını okurken gözümden gayri ihtiyari yaşlar süzüldü...hayat çok acımasız bazılarına...ben onlardanım.ve herşey benden kaynaklanıyor.tutunmak için uzandığım her dal kırılıyor.yada ben sağlam dalları seçmeyi beceremiyorum.bu kaçıncı çırpınış bir bilseniz

Bir dalında biziz gerekirse benim, kırılmayacak bir dal ama. sana her zaman destek olucam merak etme. Bana güven yeterki sorunlarını çözmeye inan sen...

maviinci 09-04-2010 05:39 PM

Nilay güzel söylemiş; siz değil dünya üzerinde yaşayan her bir canlı mücadele halinde. . Yaşadığımız hayatın gerçekleri var; ben 19 yaşımdayım. Eminim siz benden daha iyi biliyorsunuzdur. Ben karşımda kim olursa olsun, pes etmeyi yakıştıramam. Çünkü insanoğlu pes etmek için değil; çabalamak,mücadele etmek. . Bunu yaparken her adımını güzelliklerle, mutluluklarla süslemek için var. Siz de eğer buraya geldiyseniz sizi temin ederim bu tesadüf değil. . Hayattaki hiçbir şey tesadüf değildir, bilmenizi isterim ::) Benim ve diğer arkadaşlarımızın bu konuya yazdıkları yazılar, sizin mesajlarınızdaki noktalar bile tesadüf değil. . Bilmeniz gereken; birinin elinde sihirli değnek var. O, 'SİZ'siniz. . SİZ ::) İyiki varsınız sevincli mutllukların hayatınızı doldurması dileğimdir. . Sevgiyle kalın, hoşgeldiniz ::)

bbalık 09-04-2010 05:56 PM

ufaklık :) sende ağlattın beni...hani dokunsalar ağlayacağım denir ya ben dokunmasalarda ağlıyorum artık...evet mücadele mücadele...hep mücadele...en azından sahip olduklarımı yitirmemek adına mücadele...ama nasıl...belki haklısın..hatta umarım haklısın burda olmam tesadüf olmasın...

bbalık 09-04-2010 06:03 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613661)
Bir dalında biziz gerekirse benim, kırılmayacak bir dal ama. sana her zaman destek olucam merak etme. Bana güven yeterki sorunlarını çözmeye inan sen...

sular seller gibi boşalıyor gözümden yaşlar...sorunlar,sorunlar,sorunlar çözümsüzmü ? belki hayır.ama ben bittim elektra.umudum bitti yani...bu düzene ayak uyduramıyorum...

maviinci 09-04-2010 06:07 PM

Düzene ayak uydurmak?? Neden bunun için çabalıyorsunuz ki? Aykırı birisi olark da yaşayabilirsiniz :) Hayata aykırı. . Canınızı sıkmak istemem; ama tam olarak ne oldu, öğrenmek isterim.

Elektra 09-04-2010 06:08 PM

Alıntı:

bbalık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613730)
sular seller gibi boşalıyor gözümden yaşlar...sorunlar,sorunlar,sorunlar çözümsüzmü ? belki hayır.ama ben bittim elektra.umudum bitti yani...bu düzene ayak uyduramıyorum...

Uydurucaksın merak etme. Yanındayız bunu unutma. Artık ağlama bırak ağlamayı gülsün biraz yüzün. Umudun bittiği yerden bir yenisi başlar. Gülümse bakıyım hadi. Şu smilayı göreyim :)

maviinci 09-04-2010 06:14 PM

http://img1.blogcu.com/images/s/a/d/...mavi_mutlu.jpg
http://img120.yukle.tc/images/6245ma...ul_5114312.jpg
http://niluferkorkmaz.com/wp-content...ds/papatya.jpg
http://www.ozgunresimler.com/data/me...fer_cicegi.jpg
http://www.yeniresimler.net/data/media/105/lale1.jpg

Herşey gönlünüzce olsun, hayatın tüm bu güzellikleri hepp sizinle olsunn ::) İyiki varsınız sevincli

Elektra 09-04-2010 06:22 PM

Enes ne güzel resimler paylaşmış bak, insanın içini resmen yaşama isteği yaşama hevesi dolduruyor. Gel elimizden tut ve sana yardım etmemize izin ver.

maviinci 09-04-2010 06:25 PM

Sen istersen, biz her zaman yanında oluruz. . Hiçbir şey için geç değil :) Gülümseyebilmek için geç değil :) Sevinç gözyaşlarını görmek için geç değil =)

Elektra 09-04-2010 06:29 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 613820)
Sen istersen, biz her zaman yanında oluruz. . Hiçbir şey için geç değil :) Gülümseyebilmek için geç değil :) Sevinç gözyaşlarını görmek için geç değil =)

Evet. Her zaman yanındayız hemde her zaman!..

bbalık 09-04-2010 07:09 PM

nsmr - elektra harikasınız.harikasınız gerçekten.resimler içimi açtı.cevaplarınız içimdeki yangına su serpti...umut var bir yerlerde biliyorum...hep mükemmeli arayan ve çabalayan biriyim...mükemmel diye bişi yok oysa.mükemmeli oynuyorsunuz o kadar.hayatta güçlü olmak payesi verilmiş bana.hep güçlü olmam lazım.ama ben güçlü değilim o kadar...yorgunum...yazarım sonra nelerle boğuştuğumu...umut var bir yerlerde biliyorum dedim.belki siz yeşerteceksiniz içimde tekrar.ve çare benim biliyorum.ne tuhaf artık dünya...etrafta bir sürü insan var.ama kimseye açılamıyorsunuz burda hiç tanımadığınız birileri size umut vermeye çalışıyor...sağolun ve lütfen var olun. tuhaf bir güç aldım.umarım bu güçte sanal değildir.içimde derinlerden hissetmemi sağlar.umut olur ışık olur...tekrar tekrar sağolun.yürekten teşekkür...

vitamin61 09-04-2010 08:15 PM

Hoşgeldiniz. Bu site sevgi dolu, bu site umut dolu, vazgeçemeyeceksiniz...

Xarmaşık 09-04-2010 08:58 PM

Valla bize böyle bi karşılama yapılmadı kıymetini bil smil56 Tekrardan hoşgeldin bbalık 956k

bbalık 09-04-2010 09:16 PM

xarmaşık,işten çıktım.eve kendimi zor attım.ve diğerleri gibi senlede karşılaştım.hislerim karmakarışık.burukta olsa bi tebessüm oldurdun yüzümde.teşekkürler çoook...

bbalık 09-04-2010 09:18 PM

merhaba vitemin61.teşekkür ederim karşılamana...alışacağım galiba sizlerle dostluğa...

cadi_bm 09-04-2010 09:53 PM

Hoşgeldiinnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz ;)

ceylan84lum 09-04-2010 10:58 PM

http://img488.imageshack.us/img488/5...lerim30ci9.jpg
hayat kendi kendine konuşmaktır aslında,
aslında kendi ruhunu öpersin..bazende sudaki aksine içini açarsın..
o an işte ... suya yazılmış mutluluklardır varlığın..

içim de dışım gibi rengarenk..ellerim katran karası olsa da..
hadi palyaço sen de benim için boya yüzünü..
bak benim dünyamda siyah tek renk...

bazen istiladır yaşam..
çekirge sürüleri basmışsa da etrafını

hayatın tadını çıkar zorla hayallerini..

bu söz senin için bbalık ..hayatın tadını çıkar zorla hayallerini...

Megavolt 10-04-2010 12:45 AM

hoşgeldin bbalık

bbalık 10-04-2010 12:46 AM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615810)
http://img488.imageshack.us/img488/5...lerim30ci9.jpg
hayat kendi kendine konuşmaktır aslında,
aslında kendi ruhunu öpersin..bazende sudaki aksine içini açarsın..
o an işte ... suya yazılmış mutluluklardır varlığın..

içim de dışım gibi rengarenk..ellerim katran karası olsa da..
hadi palyaço sen de benim için boya yüzünü..
bak benim dünyamda siyah tek renk...

bazen istiladır yaşam..
çekirge sürüleri basmışsa da etrafını

hayatın tadını çıkar zorla hayallerini..

bu söz senin için bbalık ..hayatın tadını çıkar zorla hayallerini...

ceylan84lum
teşekkürler. hayallerimi zorlamayı deneyeceğim.buna ihtiyacım var.bunun içinde cesarete ihtiyacım var.nasıl kazanacağım bilmiyorum.ama burda bulacağımı hissediyorum.en azından bu duygu bile yetti şimdilik.teşekkür ederimmmmmmm

bbalık 10-04-2010 12:49 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615474)
Hoşgeldiinnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz ;)

teşekkürlerrrr

bbalık 10-04-2010 12:50 AM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 616257)
hoşgeldin bbalık

hoş buldukkk :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM.