![]() |
farkındalıkmı kazanıyorum, yoksa bi sorunum mu var? mrb arkadaşlar ben pdr 3. sınıf öğrencisiyim. Son zamanlarda DUYGU DURUM değişimlerimin olduğunu, ani kararlar verdiğimi, öfkemi kontrol edemediğimi fark ettim. Bu konuda destek aramaktayken bir yakınım bu siteyi önerdi :) girer girmez burayı keşfedip sorunu mu paylaşmak istedim. Sorunumu farkettiğm için mutluyum ama çözüm you var mı? :( |
Cevap: farkındalıkmı kazanıyorum, yoksa bi sorunum mu var? Öfkenin kaynağı büyük ihtimalle affetme güçlüğü ve duygularını bastırma ve suçluluk ile ilgilidir. Bu konularda açılmış başlıklara öncelik verirsen daha iyi olur sanırsam. Kendinle ilgili bulabileceğin pek çok çözüm sitede mevcut. Şimdiye kadar farketmediğin iyi özelliklerini bulacağın konular da var.Kendini tanıdıktan sonra daha çok seveceğini garanti ederim. Bu arada senin pdr eğitimin de bizlere çok şey katacaktır. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra zaten bazı etkileri göreceksin. Atakan bey özellikle ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini öneriyor. Aşamadığın durumlar olursa yardım etmek bizim için mutluluk olur.956k Aramıza hoşgeldin şule76 |
Cevap: farkındalıkmı kazanıyorum, yoksa bi sorunum mu var? 4897 belkide haklısınız yardmınız için teşekkürler. snavlarımı atlataym önerilerinizi gerçekleştirecem.actionsmile |
Cevap: farkındalıkmı kazanıyorum, yoksa bi sorunum mu var? slm arkadaşlar hepinizi ve herkesi çoook seviyorum |
Cevap: farkındalıkmı kazanıyorum, yoksa bi sorunum mu var? şule yanımıza hoşgeldin megavolt arkadaşımız çok güzel yardımcı olmuş.. telkinleri dinleyip biraz sitemizi incele bakalım gerisi kendiliğinden gelir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM. |