![]() |
SLM Yeni üyeyim, konular ilgilimi çektiği ve gerçekten kendimi toparlamaya ihtiyacım olduğu için burdayım.Hayatım yoğun bir tempo içinde 2 ay önce yeni bir yere geldim, maddi olarak bitmiş durumda çıkmazdayım.Daha önce benzer konularda birşeyler yapmaya çalıştım. Hep iyi-pozitif düşünmeye çalışıyorum.Ama korktuğum şeyler başıma geliyor. Hele de parasal açıdan sıkıntım... Hayatımda olumsuz olan bazı şeyleri değiştirebilirim umarım... Sizlerle tanıştığıma memnun oldum.. |
Cevap: SLM Hoşgeldin, Pirene. . Eğer birşeyleri gerçekten istersen oluyor. . Değerlendirmesini bilirsen seninle kalıyorlar. . Dahası da var, mutlu oluyorsun ::) İnşAllah herşey gönlünce olur sevincli |
Cevap: SLM hoşgeldin hoşça olman dilegiyle .önce telkinlerle başla ve olumlamalarla, faydasını çok göreceksin. sevgiyle kal... |
Cevap: SLM Teşekkürederim, umarım. Çok fırsat bulamıyorum siteye girmek için ama deneyeceğim. Birkaç mp3 de indirdim, hayırlısı. Herşeyden çocuklarım içinnn kendimi toplamalıyım |
Cevap: SLM hoşgeldiniz Pozitif düşünce bir modeldir bilirsiniz. Hayatımıza yerleştirmek emek ister çaba ister. Hayırlısı olsun diyorum, çabalayınca zamanla herşey düzelir ben buna inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |