![]() |
merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak merhaba arkadaşlar..artık ben de sitenin yeni üyesiyim??ne kadar saçma değil mi?zaten merhaba diyebildiğime göre bunu anlamış olmanız,benim deaanladığınızı anlayıp konuyu kapatmam gerekirdi.ama bende konuyu uzatma rahatsızlığı var....4897 |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Selaaaammmmmmmmm Hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :)))) |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Alıntı:
|
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hoşgeldin arkadaş ::) |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Hoşgeldiiiiin sevincli mutlu paylaşımlar dilerim y789 Gerçekten de dediğin gibi, bu siteye üye olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor krzm67 Farkındalıklarının artması dileğiyle 956k Selamlar actionsmile |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Alıntı:
Çok alemsin valla smil56 |
|
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hoş geldinizsevincli mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hoşgeldin..umarım bu siteyle birlikte bütün saçmalıklarından kurtulursun sevgiler.. |
Cevap: merhaba, orhanözturhan burada.. ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Hoşgeldiniz, Mutlu Paylaşımlar Diliyorum sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |