![]() |
Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) 18 yaşındayım adım cengiz Kişisel gelişimden 1,5 senedir haberim var ama işin aslını sorarsanız kendimi geliştirmeye başlayalı 1,5 ay oldu ne kadar yakın zaman dilimleri dimi :) İnşallah hem kendime hemde size yaralı olurum skan67 |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) sizi bekliyorduk. hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) Merhaba sevincli Her insanın birbirinden öğreneceği çok şey vardır. Bu sitedeki yazılar okumak, kendini geliştirmek için yapabileceğin en iyi şeylerden biri...y789 Mutlu paylaşımlar diliyorum. Sevgiler actionsmile |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) Teşekkür ederim hepinize |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) Hoşgeldin Cengizz sevincli |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) aramıza hoşgeldin k8908k8908 doğru yerdesin happy6 |
Cevap: Herkese merhabalar sanırım beni bekliyordunuz :) Hoşgeldin. İyi paylaşımlar...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 AM. |