Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhaba güzel site ve üyeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463779)

suskun_prens 11-02-2010 02:46 PM

Merhaba güzel site ve üyeleri

Merhaba...yaklaşık 1 haftadır üyeyim yani yeni sayılırım. daha önce hiç yazmamıştım tanışma yerine.. Ben Suskun_prens :) siteniz gerçekten Mükemmeliyetin ötesinde.. hiç böyle bir site görmemiştim.. gördüğüm için mutluyum. telkin müzikleri arasından en çok ego güçlendirici sanat müziğinden hoşandım.. zaten insanın bir ruh hali vardır. herkesin bildiği ve de dediği gibi müzik yani aslında müzikten ziyade müziğin "Ritmi" ruhun gıdasıdır..
bir kaç sorum olacak:
1-Moderatör Nasıl Olunur?
2-Bir Moderatörün Ne gibi Hakları Vardır?

şimdiden çok teşekkürler...

guitar guitar guitar guitar guitar
music45 music45 music45

doris 11-02-2010 03:22 PM

Cevap: Merhaba güzel site ve üyeleri

hoş geldin... mutlu paylaşımlar diliyorum...

Elektra 11-02-2010 03:46 PM

Alıntı:

suskun_prens Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584137)
Merhaba...yaklaşık 1 haftadır üyeyim yani yeni sayılırım. daha önce hiç yazmamıştım tanışma yerine.. Ben Suskun_prens :) siteniz gerçekten Mükemmeliyetin ötesinde.. hiç böyle bir site görmemiştim.. gördüğüm için mutluyum. telkin müzikleri arasından en çok ego güçlendirici sanat müziğinden hoşandım.. zaten insanın bir ruh hali vardır. herkesin bildiği ve de dediği gibi müzik yani aslında müzikten ziyade müziğin "Ritmi" ruhun gıdasıdır..
bir kaç sorum olacak:
1-Moderatör Nasıl Olunur?
2-Bir Moderatörün Ne gibi Hakları Vardır?

şimdiden çok teşekkürler...

guitar guitar guitar guitar guitar
music45 music45 music45

Merhaba hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim. Sorularına cevap verecek olursak:
1) Moderatörlük, sitede belli bir paylaşımın, emeğin olunca ve site sahipleri uygun görülürse verilebiliyor. İki adminimiz var bildiğim, sitenin kurucusu Atakan bey(hayatımdegisti) ve çok sevdiğim diğer admin Özlem Ablam(Shamanic). Moderatör olma isteğini onlara belirttikten sonra uygun görürlerse seni mod yapabilirler.
2) İstedikleri yazıyı kaldırabilme yanlışlık yapılmışsa düzeltebilme, konuları birleştirme veya kilitleme görevine sahiptirler.Başka ayrıcalıkları da olabilir tam olarak bilgim yok ama bu kadar bilgi yeterli olur sanırım.
Sevgilerle...

maviinci 11-02-2010 04:31 PM

hoşgeldin, arkadaşımm ::)

suskun_prens 11-02-2010 06:39 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584145)
hoş geldin... mutlu paylaşımlar diliyorum...

Hoş Bulduk teşekkür ederim
Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584146)
Merhaba hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim. Sorularına cevap verecek olursak:
1) Moderatörlük, sitede belli bir paylaşımın, emeğin olunca ve site sahipleri uygun görülürse verilebiliyor. İki adminimiz var bildiğim, sitenin kurucusu Atakan bey(hayatımdegisti) ve çok sevdiğim diğer admin Özlem Ablam(Shamanic). Moderatör olma isteğini onlara belirttikten sonra uygun görürlerse seni mod yapabilirler.
2) İstedikleri yazıyı kaldırabilme yanlışlık yapılmışsa düzeltebilme, konuları birleştirme veya kilitleme görevine sahiptirler.Başka ayrıcalıkları da olabilir tam olarak bilgim yok ama bu kadar bilgi yeterli olur sanırım.
Sevgilerle...

Çok teşekkür ederim aydınlattığn için
Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584147)
hoşgeldin, arkadaşımm ::)

Hoşbulduk Arkadaşım teşekkürler

bisiklet

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 AM.