![]() |
ruh ikizim neredesin??? selam.ben bu siteyi bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıdım ve üye oldum.şimdiye kadar bir çok hayal kırıklığı yaşadım.artık ruh ikizimi bulmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler ve herkese sevgiler... |
Cevap: ruh ikizim neredesin??? Hoşgeldiniz. . Hiçbir şey sebepsiz değil sevincli Her hayâl kırıklığı bizi biraz daha olgunlaştırıyor. . Eminim, siz de bunun farkındasınızdır ::) Hoşgeldiniz, Herşey gönlünüzce olsun :) |
Cevap: ruh ikizim neredesin??? selamlar arkadaşım,öncelikle mutluluk diyarına hoş geldin.:) ruh ikiniz, belki en yakınında belki de su an buralarda. yüreğinin götürdüğü yerde ona ulaşacagına inanıyorum. bir sebeb,bir vesile ulastıracak seni ona. Yüce Rabbim, evrenimizi öyle bir dengede ve düzende kurmuş ki herşey için O'na sonsuz teşekkür ediyorum. |
Cevap: ruh ikizim neredesin??? ruh ıkızın ıcın dua et bol bol fıtartını degıstır kendı ıstegıne gore o zaman bırgun karsılascagına ınanıyor ınsan |
Cevap: ruh ikizim neredesin??? inşallah en kısa zamanda ruh ikizinle karşılaşır çok mutlu bir yaşam sürersin...iyi ki varsın :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM. |