![]() |
Selammm Selammm Selammmm Oncelikle herkese selamlar :) ben buraya uye olmusum bi ara fakat daha sonradan hic girmemisim,kullanmadigim bir mail adresimi vermisim hatta :$ :D iste o mail adresine girince uzun zaman sonra,burdan gelen seminer bilgilendirmelerini gordum ve aaaaa dedim boyle bir site vardi,kesfetmistim ben burayi :D girdim siteye ustte benim kendimi tanitmami isteyen bir yazi gorunce haydi dedim ve basladim bu satirlari yazmaya :D neyse fazlasiyla hayat hikayemi anlatmadan kisa keseyim,burayi onceden incelemistim fakat uygulamaya gecmemistim,uygulamaya gecmek icin geldim ve basarili da olucam,buna fazlasiyla inaniyorum :) Hepinize her alanda bol sanslar dilerim.. |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm teşekkürler tekrar hoşgeldin |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm Hoşgeldin de niye boş geldin, insan lokum, çikolata falan getirirdi. |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm Getirdim getirdimm bos gelirmiyimm :( Girerken guvenlige birakmistim ordan alabilirsiniz :P |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm Alıntı:
|
Cevap: Selammm Selammm Selammmm Alıntı:
|
Cevap: Selammm Selammm Selammmm hoş geldin. mutlu paylaşımlary789 |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm hoş geldin, güzel paylaşımlar beklioruz actionsmile |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm bendende selam hoşgeldin aramıza. vien1 |
Cevap: Selammm Selammm Selammmm merhabalar hoş geldin aramıza. mutluluk içinde kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 PM. |