![]() |
vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. Merhabalar; siteyi tavsiye sonucunda keşfettim.incelemeye koyuldum şöylece.. ve üye olmam gerektiğini farkettim... ben,yani sezin h.krc kimdir? söz yazarı,güfteci, yazar daha açıklayıcı olursak kısa ve öz şöyle bir o.biyografim var: İncelemekte olduğunuz zatıalim; 1987 -erzurum doğumlu olup aslı halis dadaş olan. hayatı her haliyle seven ,sevilen.ve sevmeyi bilen bir varlığım... Yıllardır yazıyor ve güfte yapıyorum...belirli kitlelerce tercih ediiliyor...sadece belirli yerlerde yorumlarımla tanınıyorum...şahsımı tanımak zor değil..kendini tanıyan ,bilen herkes tanır ve tanınır... Gözüm yok yüksekte...zaten yükseklik korkum var:)))) işmde herzaman kusursuzluk isteyen biriyim...kusursuz bir iş başarı ve yükseliş demektir binevi. Söz yazarınız ve güfteciniz Nam-ı diğer sezin karaca Aslı=h.h.karaca Saygılarımla:)25889,kiss3 |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. paylaşımlarınızı bekliyoruz :)hoşgeldiniz :):) |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. hoş geldiniz. mutlu paylaşımlar dilerim. |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. HOŞGELDİNN. GÜZEL PAYLAŞIMLAR DİLİYORUMactionsmile |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. Merhabalar sezin karaca;t678 Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Çalışmalrınızda başarılarınızın devamını diliyoruz.. Mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum sapkal89 |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. hoşgeldin şarkı sözlerini bekliyoruz sevgiyle kal... |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. way hele gardaş hoş gelmişsen sefalar getirmişsen Artık sitemize bi güfte yaparsın bizde oynarık olmazmı hoş geldin umarım hepimize olduğu gibi sitemiz sanada faydalı olur |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. arkadaşlar cümlenize teşekkürler; inşaallah güzel paylaşımlarımız olacak. saygılar sezin h.krc |
Cevap: vee...henüz yeni üye olan sezin h.krc.. İKİ YAŞ İKİ YAŞ Yüreğimin acısını, senden aldım. Kimseler bakmaz bana, sende kaldım. Gözlerinin renginden bir motiftir yaptım, Seninle olmadım ama seninle yaşlandım. İki gözümdeki bu iki yaştan Biri ihanetinden biri aşkından Biridir pişman diğeri de düşman Hep senin yüzünden. 30.08.2009-09-11 h.krc |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:11 AM. |