![]() |
mrb arkadaşlar hepinize mrb.öncelikle siteyi kuran ve emeği geçen herkese teşşekür ederim.özelliklede echoo sana.yazılarını okuduğum günden beri hayata bakış açım değişti.gülmeye başladım.siteyi takip etmeye başladığım günden itibaren daha bir pozitif olmaya başladım.önceleri hep bir korku tasa kaygı ağlama nöbetleri ve ben şimdi umudum var beni yaradanın beni koruyacağına daha çok inanmaya başladım.daha öncesinde hep korku vardı hayata karşı herşeyde mutsuz olacağım.ama artık öyle değil mutlu olmalıyım ve olacağım. kendimi tanıtayım hayatımda çok nadir mutlu olduğumu hatırlıyorum ve hep anlık.27 yaşındayım helede şu son 3 yıl ölümler maddi kayıplar borçlar hatta r.hala sorunlar ama artık düzelicek diyorum.terkedilişler hani lahuti dediniz ya herşeyden herkesden bir ümit beklemek.sonuç gözyaşı uykusuzluk ve acı. ama bitti artık....... herkese çok çok çok merhabauy897 |
Cevap: mrb merhaba arkadaşım hoş geldin yanımıza nickini degiştirmekle işe başlayabilirsin.......... mutlu olmak bizlerin elinde bütün sorumluluk bizde olumlu düşünüp olumlu yaşayabiliriz güzel paylaşımlar olmasını diliyorum......... |
Cevap: mrb evet hoş geldiniz.sevincli mutlu paylaşımlar diliyorum.actionsmile ve nikinizdeki o çokmutsuzdumu değiştirinki değişimde başlasıny789 |
Cevap: mrb nasıl değiştireceğim bilemiyorum baktım ama?bad45 |
Cevap: mrb Çok mutlusun blissy adminler değiştirebilir ancak diye biliyorum.Modlara sor yetkiler olabilir belki.İzin verilmezse mevcut nickini değiştirmene ,yeniden üye ol bence. |
Cevap: mrb arkadaşlar boşvrin nick i o öncedendi artık ben mutluyum herşey istediğim gibi gidecek önce rabbim yardım edecek ve herşeyi istediğim gibi verecek para huzur aşk hatta ısmarlama bir koca y789 echoo numaranı verirmisin sabah 5 gibi de ben arayayım bana bi koca lazım oda acill lazım diyes45apk |
Cevap: mrb Hoşgeldin:) Umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur... |
Cevap: mrb merhabalar hoş geldiniz actionsmile |
Cevap: mrb |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |