![]() |
Sıcak Bir Merhaba hepinize... Kısaca kendimi anlatayım önce. 17 yaşımdayım. Liseden geçtiğimiz yaz mezun oldum, bu yıl ÖSS'ye hazırlanıyorum. Panik Atak tedavisi gördüm uzun süre. Çok fazla düzeltmek istediğim şey vardı. Parapsikolojiyle yakından ilgiliyim. Evrene o kadar ama o kadar çok mesaj gönderdim ki, aldığım cevabın bu site olduğunu düşünüyorum. Şu an dinlediğim telkinden midir bilinmez, içimde öyle bir mutluluk var ki; mutluluktan ağlayabilirim yani. Bu site, gerçekten harika. İyi ki varsınız. Dilerim ki, hayatın pozitif enerjisi üzerinizden eksik olmaz terli345 |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... ARAMIZA HOŞ GELDİN İYİKİ GELDİN.. MUTLU PAYLAŞIMLAR DİLİYORUMy789 |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89 sitemizde bir çok konu hakkında bilgi bulacaksınız. |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... hoşgeldin sefalar getirdin:):) evet aradığın herşeyin cevabını burada bulacağına inanıyorum :) |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... benden de sana sımsıcaaakkkk bir hoş geldinn fırından yeni çıktı kıpkırmızı actionsmile |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... HOŞGELDİN BENDE BUGÜN GELDİM^-^ |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... sende hoşgeldin atılgan :) |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... hoş geldin arkadaşım hooooş geldin. mutluluk melekleri hep seninle olsun. sevgiyle kal. |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... hoş geldinizsevincli mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Sıcak Bir Merhaba hepinize... Yanımıza hoşgeldiniz NonStop? ve ATILGAN; Mutlu paylaşımlar diliyorum..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |