Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463013)

KURDELE 22-12-2009 10:34 AM

merhaba

Ben aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 14 yıldır panik atak ve anksiyete(kaygı bozukluğu) tedavisi görüyorum.Senenin belli dönemlerinde sıkıntılarım artıyor.Sitenizi yeni keşfettim inşallah faydalı olur.Yanlız konular hep aynı sürekli aynı konuda yazılar ve yorumlar var.Sizden destek bekliyorum hepinize teşekkürler

Işıldayan Safir 22-12-2009 11:13 AM

Cevap: merhaba

aramıza hoşgeldiniz iyiki varsınız :)
şuan güncel olan konular için yapabileceğimiz bi şey yok forum içinde 450bin kadar konu var yani yeterince bilgiye ulaşabileceğiniz eğlenebileceğiniz ve deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz konu var tabi dilerseniz yeni paylaşımlarda bulunabilirsiniz bizde çok mutlu oluruz
probleminizi aşacağınıza inanıyorum ve sizi anlıyorum benimde bi tanıdığımın hep bahar döneminde artardı rahatsızlığı
Mutlu günler
Sevgiler sapkal89

spestnaz 22-12-2009 11:38 AM

merhabalarr hoş geldinizz actionsmile bi anda 1. sınıfda okumaya geçdiğimiz zaman taktıkları kurdele geldi aklımaa cilgin897

Elektra 22-12-2009 11:50 AM

Alıntı:

KURDELE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574981)
Ben aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 14 yıldır panik atak ve anksiyete(kaygı bozukluğu) tedavisi görüyorum.Senenin belli dönemlerinde sıkıntılarım artıyor.Sitenizi yeni keşfettim inşallah faydalı olur.Yanlız konular hep aynı sürekli aynı konuda yazılar ve yorumlar var.Sizden destek bekliyorum hepinize teşekkürler

Öncelikle hoşgeldin. Bu ara da konularımız hep aynıdır sevgi,mutluluk,başarı ve karşılıklı destek. En iyi şekilde nasıl daha mükemmel olabilir sorunlarımız el birliğiyle nasıl aşabiliriz burada ki tek konular bunlar. Başka birşey bulamazsın üzgünüzzzz....y789

KURDELE 22-12-2009 12:05 PM

Teşekkürler arkadaşlar ben aslında aynı yazılar derken bu telkinlerle ilgili herkes şüphe ve korkularını dile getirmişler sürekli demek istemiştim tabi iş yerinde takip ediyor olunca ne yazacağımı şaşırıyorum

çok_mutlu:) 22-12-2009 12:26 PM

telkinlerle ilgili sürekli aynı soruların dile getirilmesi ve cevaplara rağmen devam edilmesi şüphe olmayanların bile kafasında şüphe uyandırabiliyor haklısınız bu konuda bende sizinle aynı rahatsızlığı yaşadım ve şükürler olsun atlattım benimde 4 yıla yakın sürdü ve anladımki herşey beyinde bitiyor aynı mevsimlerde olmasının nedenine gelince oda bilinçlatının yaptığı bir korku aslında aynı mevsimde aynı dönemde tekrar hasta olacağım korkusu ben o dönemlerimi nasıl atlattım o dönemlerde farklı şeylere yöneldim farklı uğraşlar buldum kafamı dağıtacak ve gerçekten etkili oluyor :))

KURDELE 22-12-2009 12:31 PM

benim en büyük sorunum sürekli kaygı halinde olmak bi bakıma hep olumsuz düşünmek beyin sürekli kötü birşeylerin olacağına,olumsuzluklara çalışıyor o yüzden kendimi başka bişeye yönlendirmem çok zor oluyor. Bu siteyi bulduğuma şükrediyorum beni kurtaracağına inanmaya başladım.Aslında iki gündür takip ediyorum siteyi ve sürekli kötü şeyleri düşünen bi insan olarak bunu yazıyor olabilmem güzel değilmi?

doris 22-12-2009 12:49 PM

HOŞ GELDİN KURDELE.. GÜZEL DÜŞÜNCELİ GÜNLER DİLİYORUM..girlhaha

Sultan 22-12-2009 01:01 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575023)
HOŞ GELDİN KURDELE.. GÜZEL DÜŞÜNCELİ GÜNLER DİLİYORUM..girlhaha

mutlu paylaşımlar diliyorumy789

gunesim 22-12-2009 01:24 PM

vien1
mutlu paylaşımlarını diliyorum. hoşgeldin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM.