![]() |
herkese sıcacık bır merhaba tesadüfen ulaştığım bu siteye mutlaka bır sebeple ulaştığımı bılıyor ve keşfetmek için heyecan duyuyorum. ben rüya bir şirkette avukatım ve son derece streslı olan işimın sıkıntılarını telkinle hafifletmekten mutluluk duyuyor ve telkinin gücüne cok ınanıyorum, tüm forumdaşlarıma şifalar diliyorum olumlu eşzamanlılık çalışsın ve her şey denk düşsün...O0 |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba Hoş geldin rüya mutlu paylaşımlar... vien1 |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 - olumlu eşzamanlılık çalışsın ve herşey denk düşsün - art56art56 sevdim bu sözü, iyi ki geldiniz 956k |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba tüm 'hoş geldiniz' mesajlarını mutlulukla selamlıyorum siz de iyi ki varsınız... |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba hoşgeldin rüya :) güzel paylaşımlar diliyorumactionsmile |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba Hoşgedlin Rüya956k |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba rüyacım hosgeldin aramıza güzel paylasımlar diliyorum |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba rüya hoşgeldin yanımıza...mutlu paylaşımların olsun...sevgi ve mutluluk gölgen olsun...blissy |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba hoş geldinn actionsmile iyi ki geldinn blissy |
Cevap: herkese sıcacık bır merhaba hoş geldin rüya hoşça vakit geçirmen dilegiyle sevgiyle kal.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 PM. |