Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462986)

seta* 18-12-2009 12:38 PM

Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim?

Üst katımızda, ne yazık ki, kötü insanlar var. Hiçbir yerde halı yok ve sürekli topuklu ayakkabı ile dolaşarak, birşeyleri yere atarak, mobilya çekerek vb. gürültü yapıyorlar.
Bu sabah yine 04:00 de birşeyin yere atılması ve topuklu ayakkabı sesleri ile sıçrayarak uyandım.
Şimdi bu durumu ben kendime çekiyorsam eğer, ne yapmalı da hayatımdan çıkartmalıyım?
Huzura ihtiyacım var agl34

Dikkatim gürültüde oldukça çoğalıyor da.. Ama nasıl etkilenmeyebilirm ki??? sadanim

gunesim 18-12-2009 01:35 PM

Cevap: Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim?

Aynı dertten bende muzdaribim. üst komşumuzun gece 12.00 yada ,1.00 da çamaşır makinesi sesinden o saatlerde eşyaların yerlerini değiştirmelerinden uyuyamıyorum. polis çağırmamak için kendimi zor tutuyorum.

seta* 18-12-2009 02:19 PM

düşünce ile herşey yapılabiliyorsa bu işkence de bitirilebilmeli, ama nasıl?
Yahu nasıl meditasyon yapayım, nasıl kendime konsantre olayım bilemiyorumbad45
Beynimin içine işliyor rahatsızlık verici sesler...
Evde yürüyüş yapıyorlar hiç durmadan, inat olsun diye...tak tak tak, güm güm güm...

Bizler iyi insanlarız, peki bu insanların ne işi var hayatımızda?
Seviye mi atlıcaz buna dayanarakdunk56
Polis çağırsan da birşey değişmiyor, daha da arttırıyorlar şiddetini4897

Bu sorunu ancak burada çözebilirim diye düşünüyorum..
Yoksa hiç ümidim kalmıcak...

spestnaz 18-12-2009 06:37 PM

176 alo gürültü diye bir ye rvar ama hiç denemedim biz de 4 yıl çektik öğrenciler vardı üst katta annem geceleri uyuyamazdı bi türlü. . Allah (cc) sabır versinn ama bennce çıkın konuşun insan sonuçda. anlar herhalde değilmi ::)))

MuminOKAN 21-12-2009 12:42 AM

komşularınızın haberi varmı bu durumun sizi rahatsız ettiğinden?

McOrco 21-12-2009 01:40 AM

benım yaptıgımı yapın
en üst kata tasının...

ayrıca kesınlıkle abarttıgınızı dusunuyorum
müzik dinliyolar son ses deseniz anlarım amma velakin

topuklu ayakkabı bayanlar ıcın hıcte rahat bı ayakkabı degıl
cogu zaman davetlerde partylerde bıle gızlıce cıkarır bayanlar :)
kaldıkı evde günlük gıyecekler? :D

insanların yürümeleri bile rahatsız edıyrsa sizi
ksr bakmayın ama bu cok buyuk bi sorun
kendiniz eve girer girmez bi koseye oturup hıc kımıldamamayı deneyın
becerebılırsenız dıger ınsanlardanda aynısını ısteyın?

kimse yere birsey atmaz
(yerı atılan sey zarar gorur, ve zarar gorecek seyın sahıbı malum kendılerı... kımse kendı malına zarar vermez)
kazayla dusuruyordur bısey, siz bunu takıntı halıne getırmıssınızdır

bu insanlar delimi mobilyaların yerlerini degiştirip dursunlar
ben bu eve 13 sene once tasındım
tasıma fıurması getırdı bıraktı, oylece duruyor

300 400 kglık portmantoyu
bı okadarlık buzdolabını mp3 player givi yanında tasıyabılecegımı sanmıyorum...

yerlerde halı yok
bu kımı ılgılendırırkı

bu ınsanlarla bukadar ugrasmanız ve ozellerıne gırmenız
suctur. su baslıktan haberlerı olsa hane dokunulmazlıgına muhalefet sucundan kesınlıkle suclu bulunup cezalandırılırsınız.

ne yapabılecegınıze gelınce
hukuk varsayım
idda yada dedıkodularla degil
sadece gerceklerle işler

bulundugunuz beledıyeye muracatta bulunarak
gurultu ve ortam ses degerlerı olcumu ıstemelısınız ılk asamada
evınıze muhurlu teyp bırakılır 24 saat kayıt edılır

eger yasal rahatsız edıcı gurultu sınırı 120db uzerınde oldugunu kanıtlayabılırsenız
dava acıp davanızda beledıyenın verdıgı bu raporu kanıt olarak kullanabılırsınız.

direkte gidip davacı olabılırsınız
ama fızıksel kanıt olmadan davayı kazanmanız olanaksız
dava durusma yazısma ve avukat masraflarını odersiniz birde ustune ustluk...

sevrenızdekı ınsanlarla barısın...
bıraz empatı kurun derim ben...

gülpor 21-12-2009 08:47 AM

hımm hakikaten iki taraf içinde sorun...bir yıl önceydisevinclibenim alt komşu, neredeyse hergün diyebileceğim kadar,çocuğunu gönderip ,babam hasta yada uyuyo (bu arada saat akşam 20:30 yada 21:00)gibilerinden mazeretlerle şikayete gelirlerdi...y789yaptığımız tek şey günlük işlerimizi yapmak için yürümekti ,evin içinde tavşan gibi zıplayarak gezmiyorduksevincli...

bende çocuğu gönderdiklerinde,bak kızım senin baban uyuyo yada hasta diye biz evin içinde uçarak yada ayak patilerimizin üstündemi yürüycez dedim ve üstüne üstlük slm söyledimy789ya birde bozulduğum kendileri yetişkin olarak gelmiyolar çocuklarını gönderiyolar...hatta çocuk babam kavga edicek falan diyodukhkh56...e kavga etsin daha iyi dimi ...en azından halimizi anlatırız ...konuşuruz falany789...ayrıca benim alt katımda bunlar yaşanırken ,benim üstümde yaşlı çift oturuyor ve onlar dahi bir takım gürültüler yapıyorken ,ki kesinlikle rahatsız olmadım(daha şiddetlileri olmuştur,hatta benim alt katımdaki rahatsız olmuştur yinekhkh56)bunları yazarken yanlış anlaşılmasın,ben sadece başkalarına gösterdiğim saygıyı kendime bekledim ve bunu yapıcam hep...mlsf, insanların yürüme sesinden bile rahatsız olan insanlar var...kesinlikle yargılamıyorumm tabii...ben kendi adıma ancak gecenin yarısından sonra ,matkap falan yada başka gürültülü alet çalıştırırlarsa kendimde hak görerek komşumla gayet medeni bir şekilde konuşarak,şikayetimi dile getirebilirim diye düşünüyorum...sevgiyle arkadaşlarr...kahvesmiley

Işıldayan Safir 21-12-2009 11:41 AM

abartı değil mcorco kesinlikle doğru söylüyor bizim üst kattakilerde gece eşyaların yerini değiştiriyorlar devamlı bişeyler yapıyolar ve çok gürültü oluyordu hatta uyuyamıyordum ve bütün gece naptıklarını çok merak ediyordum çünkü her gece aynı problemler vardı daha sonra gürültüye odaklanmak yerine sessizliğe odaklanmayı seçtim artık o kadar sık gürültü yapmıyorlar
gülporcum gerçekten sende haklısın bizim üst komşu yıllar önceydi adam kafayı bize takmıştı devamlı gürültü yapıyosunuz diye şikayet ediyordu hatta bi kere müziğin sesini kısın diye evi aradı evde müzik çalmıyodu işin ilginci bazı kişiler tamamen takıntı haline getiriyo o zaman kendisini azarlayıp tlfu suratına kapatmıştım sonra eve gelmişti annemde kızmıştı ayyy çok komik yaaa khkh56
setacım sende benim gibi huzura odaklan sessiz bir ortamda olduğunu düşün her şey çok sakin ve bunu gerçekten hisset o anda evrenin dileğini kabul ettiğini ve gerçekleştiğini düşün olacağından kuşku duyma ve gürültüyü kesinlikle düşünme sadece istediğin duruma odaklan

McOrco 21-12-2009 11:44 AM

evlerine hırsız girdigini
yada hacız geldıgını
esyasız kaldıklarını hayal edın bari

madem esyaların yerını degıstırıp duruyolar
esyasız kalsınlar kesın cozum :P

Işıldayan Safir 21-12-2009 11:47 AM

başımıza gelmesini istemediğimiz bi şeyi başkaları için niye dileyelim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM.