![]() |
Merhaba Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli insanların söyledikleri yanlış bile olsa onları kırmamak için itiraz etmeyen tepki göstermeyen biriyim. bunun zamanla artık anlamadığım şeyleri sorma yeteneğimi de benden alıp götürdüğüne inanıyorum. artık hayatımda bazı şeyleri değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. ve nasıl olduysa sizin siteyi keşfettim ve zaman bu zamandır diyerek ego ve suçluluk mp3 lerini indirdim. dünden geceden beri dinliyorum inşaallah beni saydığım ve sayamadığım kötü huylarımdan arındırıp olması gerektiği gibi bir insan olmamı sağlayacak. siteyi araştırdığımda genel olarak arkadaşlara, kendinizde gördüğünüz değişimleri yazın demişsiniz. bende öyle yapıcam. kendimde gördüğüm değişimleri yazıcamm..bugün 1 gün sayılır. hadi bakalım bismillah smileydance (sitede emeği geçen herkese çok çok teşekkürler) |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar merhabalarr hoş geldiniz İnşallah herşey gönlünüzce olurr |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoş bulduk arkadaşım. bu arada sitemiz süper)) |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar HOŞ GELDİN "ÖMER" KARDEŞİM. SENDE SÜPERSİN, AZİMLİSİN,GAYRETLİSİN EE NİYET BELLİ, HERŞEY ÇOK YAKININDA KARDEŞİM UZAKLARDA ARAMA. BİZLERİ HABERDAR ETMEYİ DE UNUTMA. MUTLU PAYLAŞIMLAR DİLERİM. HOŞÇAKAL. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar dilerim... |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar Merhaba Ömer, ben de yeniyim bugün geldim. blissy sana da hoşgeldin diyeyim istedim. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoşgeldiniz arkadaşlar. mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89 |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoş buldum arkadaşlar.gerçekten ne kadar ilgilisiniz yaa:)) umarım herşey gönlümüzce olur.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 PM. |