![]() |
tanışma hk. Merhaba arkadaşlar ; Adım Berrin 12/12/1984 Kocaeli doğumluyum,Afyon Kocatepe Üni.İşletme mezunuyum.2,5 yıldır çalışıyorum , Kocaeli de yaşıyorum ,çalışma ortamında her zaman özgüvenin ve motivasyonun yerinde olması gerekiyor, tabi herzaman günün her dakikasında bunu başaramıyorum, sitenizede bu eksiğimi gidermek ve kişisel gelişim adına kendime bir şeyler katabilmek için üye oldum.Herkese kolay gelsinactionsmile |
Cevap: tanışma hk. Harika bir seçim Buı sitede istediğini bulabiliceksin. Aramıza hoşgeldin sevgili Berrinsu. iyi paylaşımlar dilerim =))) |
Cevap: tanışma hk. merhabalar hoş geldiniz sevincli iyiki geldiniz blissy İnşallah çözüm bulursunuz aradığınız şeyler için. Bizde kocaeli nde oturuyorduk 8977 depremden sonra bad45 ankara ya taşındık wave44 tekrar hoşgeldinizz music45 |
Cevap: tanışma hk. Alıntı:
|
Cevap: tanışma hk. çok teşekkür ediyorum bu ne güzel bir karşılama böyle bende iyi ki gelmişim diyorum. |
Cevap: tanışma hk. Berrinsu hos geldin Iyiki burdasin |
Cevap: tanışma hk. vien1 Hoşgeldin!! berrinsu mutlu paylasımlar olsun..ttli3girlhaha |
Cevap: tanışma hk. hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: tanışma hk. hoş geldiniz sevincli güzel paylaşımlar diliyorummmy789 |
Cevap: tanışma hk. Merhabalar; Kocaeli'den katılımlar artıyor,ne güzel sevincli Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Mutlu paylaşımlar diliyorum.. sevgiler..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 AM. |