![]() |
merhaba bu site çok ilginç çok hoşuma gıttı arkadaşım sayesınde öğrendım müzikler çok güzel ve gercekten sorunlara faydası varmı merak edıyorum denıyecegımmusic45 |
Cevap: merhaba bende yeniyim sitede bir haftadir ben elimden geldigince yorumlari okuyorum oradan bilgiler aliyorum yeni oldugum icin bilgi veremiyorum, bana cok iyi geldi ben bir hafta oncesinde cok hastaydim surekli yeter artik bu nasil hayat diyordum,su an cok iyiym bunuda siteye degil dunyaya haykirmak istiyorum zaten site calisanlarida ,sahipleride hemen cevapliyorlar sorularini bu arada hos geldin banada hosgeldin denilince bende cok mutlu oluyorum |
Cevap: merhaba Sen de hoşgeldin o zaman inş bana da iyi gelir hemen dinlemeye başladım:D |
Cevap: merhaba hoş geldiniz faydası olacak mı inanın bize oldu keyifli mutlu paylaşımlar diliyorummmmmm |
Cevap: merhaba hoş geldiniz aramıza. telkinlerin faydasını göreceğinizden eminim. siteyi inceleme fırsatı bulursanız tecrübeli arkadaşlarımızın öykülerini okuyup tanık olabilrsiniz. mutluyum,huzurluyum vee müthiş bir gün geçiriyorum. |
Cevap: merhaba hoş geldiniz hayırlı güzel sağlıklı günler güzel paylaşımlar dilerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |